Makulátlan bőr, Hollywoodból

Mi a hollywoodi sztárok szépségének és karcsúságának titka?

A sztároknak is lehetnek pattanásaik, a bőrük mégis mindig tökéletesen néz ki. Jennifer Love Hewitt, a Szellemekkel suttogó című sorozat főszereplője, az idegesítő pattanásokat egy kis fogkrémmel keni be, amit egy éjszakán át hagy hatni.

A hidratált bőr az üde, fiatalos arc titka

A világ egyik leghíresebb modellje, Cindy Crawford, a bőrápoláshoz rendszeresen bepermetezi a bőrét víz és tej keverékével. Így a bőr állítólag nem szárad ki, és megőrzi fényességét.

Az errefelé kevésbé ismert fiatal amerikai sztár, Bridget Marquardt, tökéletes recepttel rendelkezik az egészséges és fényes bőr megvédéséhez: alvás előtt némi szemfényt ken a szeme köré és a kezeire, így erősítve a bőr hidratációját.
8728Susan Lucci, amerikai színésznő, a portugál diétára esküszik, ha selymes bőrről van szó – a napi étkezései mindig tartalmaznak szardíniát is, mivel gazdag omega-3 zsírsavtartalmuk jót tesz a sima és selymes bőrnek.

Fénylő haj, mint a sztároknak

Catherine Zeta-Jones a haját, mely újra és újra ámulatba ejt fényességével, ricinusolajjal szokta kenegetni, ettől olyan dús és selymes. Vakító mosolyáról is ugyanilyen egyszerű módon gondoskodik – eperrel mos fogat, mely állítólag hatékony természetes fogfehérítő.

Egy ötlet a vörös hajú nőknek

Alkalmazzák Nicole Kidman receptjét a vad vörös haj gondozásához: Az Oszkár díjas színésznő áfonya lével öblíti a haját mosás után, hogy az megőrizze ragyogó, élénk színét.

Forrás: