Hajléktalan sztárok – Berry, Carrey, Stallone

Amikor hírességekről van szó, azonnal a gazdagság, a csillogás jut eszünkbe. Egyes hírességek azonban otthon nélkül járták a világot, mielőtt sztárokká lettek volna

Amikor hírességekről van szó, azonnal a luxus, a gazdagság, a csillogás és a kalandos élet jut eszünkbe. Egyes hírességek azonban otthon nélkül járták a világot, mielőtt sztárokká lettek volna. Nézzük, kik ők!

Daniel Craig

A James Bond-ot alakító színész nem volt mindig ennyire híres és gazdag. Kezdő színészként egy londoni park padján vészelte át az éjszakákat.

Jim Carrey

Jimnek a tehetsége jelentette a kiutat a szegénységből. Mielőtt híressé vált volna, családjával együtt egy VW furgonban lakott, majd később lánytestvére udvarában egy sátorban.

Hilary Swank

A mindenre elszánt fiatal színésznő egy kocsiban lakott édesanyjával, amikor Hilary Los Angeles-be meghallgatásokra járt. Hosszú volt az út a hírességig, de édesanyja segítségével sikerült neki!

Halle Berry

Halle édesanyja nem támogatta lánya színészi törekvéseit, és arra kényszerítette lányát, hogy válasszon  az otthona és a színészet között. Halle a hírnevet választotta, és jelenleg ő az egyik legjobban fizetett híresség. Mielőtt azonban betört volna a színészek világába egy hajléktalan szállóban lakott átmenetileg.

HalleBerry

Lil Kim

Igazán nehéz gyerekkora volt. Tizenéves korában édesapja elzavarta otthonról, így hajléktalanként élt Brooklyn-ban, amíg The Notorious B.I.G. rá nem talált és el nem kezdte egyengedi pályáját.

Charlie Chaplin

Chaplin-nek nehéz gyerekkora volt. Gyerekként elveszítette édesapját, édesanyja pedig mentális zavaroktól szenvedett. Mindezek nyomot hagytak rajta, és egy ideig hajléktalanként élt.

Sylvester Stallone

Három hétig egy buszállomáson aludt. Aztán egy újságban olvasott a The Party at Kitty and Studs című filmről, amelynek forgatásán naponta 100 dollárt fizettek. Két napi meló után végre sikerült kikerülnie a buszmegálló padjairól.

Shania Twain

13 évesen édesanyjával és testvéreivel egy torontói hajléktalan szállóban éltek.

ShaniaTwain

Harry Houdini

A magyar származású illúzionista miután Appleton-ba költözött családjával, 12 évesen elhagyta otthonukat, hogy munkát találjon. Két évig utazott, míg végül New York-ban állapodott meg. Többnyire utcán, sátrakban, ideiglenes lakásokban és menhelyeken lakott. Végül 1899-ben jött a nagy áttörés, amikor megismerte menedzserét, aki a szabadulóművészetben látta a jövőjét.

Djimon Hounsou

Az afrikai születésű modell, színész 13 évesen emigrált Párizsba, ahol két évig utcán lakott, amíg rá nem talált Tierry Mugler és modellt nem faragott belőle.

Thomas Jane

A Megtorló utcai zenészként tengette életét, mielőtt híressé vált volna Hollywoodban. Az előadások között padokon aludt, a színész meg van győződve róla, hogy ezek a kemény napok vezették el végül a sikerhez.

vid4u.init(480,360,’Yxu0FQQ9yi’,null,3);

Forrás: