Polyák Lilla pici malma!

Polyák Lilla a családjáról és az egészségről mesélt a Sztárportrénak.

"Igyekszünk bio módon táplálkozni – normális kereteken belül. Megválogatjuk, hogy miket eszünk – nagyon kevés húst fogyasztunk -, én időszakosan egyáltalán nem eszem húst. Amikor igen, akkor főként halat, és fehér húst. Van a környékünkön egy nagyon jó Biobolt, ott szoktunk vásárolni. Ami nálunk nagyon nagy dolog: Mi mindig gabona magokat vásárolunk – mindenfélét lehetőség szerint -, és van itthon egy picimalmunk, ami akkora mint egy kávédaráló, és abban őröljük frissen a lisztet, és abból sütünk."-meséli a színésznő.

"Ki szoktam időszakosan azt is próbálni, hogy megpróbálok úgy főzni, hogy nem használok állati eredetű fehérjét – ez nagyon jól tisztítja, és lúgosítja is a szervezetet. Bioboltban például remek szójatejfölt, szójatejszínt, rizstejet, különböző növényi tejeket, növényi sajtokat lehet kapni, vagy gabonakolbászt – amivel nagyon jól lehet ízesíteni, és főzni.

polyaklilla_4801

A zsíros húsokat már gyerek koromban is igyekeztem kikerülni, de akkor az még nem volt tudatos. Amikor elkezdtünk külföldön dolgozni – majdnem három évig voltunk Németországban, Ausztriában -, akkor ott az egészséges táplálkozás már tíz évvel ezelőtt sokkal előbbre járt, és mi ott ismerkedtünk meg vele. Amikor haza költöztünk, akkor megpróbáltuk ezeknek az alapelveknek a mezsgyéjén elindítani az életünket, és azután amikor megszülettek a gyerekek, akkor ez még fontosabbá vált, hogy rájuk is próbáljunk meg annyira, amennyire lehet odafigyelni. Elhatározás kérdése, de azon túl, én nagyon szeretem azokat az ételeket, amiket mi elfogyasztunk"

sztarportre23

vid4u.init(480,360,’Yxu0FQQ9yi’,null,3);

Forrás: