Zörögnek Demi Moore csontjai!

Nem is tudná letagadni Demi Moore, hogy megviselte az Ashton Kutchertől való elválás – minap egy rendezvényen valóságos csontvázként lépkedett egészséges külsejű lánya mellett.

Hiába igyekszik a nagyérdemű előtt vidámat alakítani a csinos színésznő, sajnos Demi Moore állapota aggodalomra ad okot: a minap megdöbbentően soványan jelent meg szintén színész lányával a Cinema For Peace estélyen.

Rumer Willis-t érheti bármennyi kritika – mert szokta -, sokkal jobban festett, mint láthatóan egyre vékonyabb és összetörtebb édesanyja. Demi szemmel láthatóan soványabb, mint akár egy hónapja, karján és lábán is látványos a fogyás.

A 48 esztendős díva most is igyekezett bájos és vidám lenni, de nemigen sikerült neki. Össze sem lehet hasonlítani azzal a sztárral, aki még 1 évvel ezelőtt is volt: a harmadik férje, Ashton Kutcher mellett valósággal ragyogott.

kxwqodw61

Ugyan sejteni lehetett, hogy a nála jóval fiatalabb színész nem fog örökre Demi mellett maradni, ő azonban valószínűleg igyekezett elhessegetni a gondolatot, hogy ifjú párja egyszer valóban távozik az életéből.

A színésznő csuklóján piros fonal van, amely arra utal, hogy szeretne távoltartani magától minden rosszat.

Az emlékeit és a csalódottságát azonban aligha tudja. Reménykedjünk, hogy pozitív fordulat áll be az életében, mielőtt teljesen elfogy.

Forrás: