Gallusz Niki egy nővel él együtt!

A színésznő a Reggeliben mesélt legújabb színházi munkájáról, melyben leszbikus nőt alakít, mely szerep nem is áll tőle távol.

„Egy nagyon különleges próba folyamatnak vagyunk a végén, ahol már a premier is megvolt. Neil Simon: Utolsó hős szerelmes című darabban kaptam szerepet. Három nagyon érdekes lányról szól.”- meséli Niki.

A színésznő elmondása szerint nagyon különleges, hiszen nem musicalben játszik. A szerepe nem teljesen tér el a civil személyétől. Niki a nemi hovatartozásról is mesélt a Reggeliben. „…a szakmámban nagyon sok férfias nőt ismerek és sok nőies fiút. Magamat rendkívül nőiesnek tartom.”

ly8eakno

A musical világának egyik legfelkapottabb színésznője elárulta, hogy közel másfél éve egy nővel él párkapcsolatban. „Ugyanúgy, mind az összes eddigi párkapcsolatomat örökre és hosszú távra tervezek…”

Niki elmesélése alapján az ő elképzeléseiben, sohasem egy nőnemű társ élt. „Én mindig azt kerestem, aki én bennem a nőiességet erősíti.” Úgy tűnik a bájos színésznő megtalálta ezt a hölgyet, akivel a mai napig is boldog párkacsoltban él.

Nikin látszik a felhőtlen boldogság és most már nem titkolja senki előtt, hogy a vele azonos nemüekhez vonzódik.

Forrás: