Mamma Mia, Meryl Streep!

Meryl Streep a tökéletesség nagyasszonya. Tehetségéről mindenki ódákat zeng, sokan példaképüknek tekintik, de Ő 30 éve ugyanahhoz a férfihez hűséges.

Meryl Streep 2009-ben Hollywood harmadik legjobban kereső színésznője volt . Ennek a népszerűségnek zömét a Mamma Mia! filmnek köszönhette. Ám már az Abba film előtt elismert színésznő volt. A nyolcvanas években két Oscar-díjat is bezsebelt.

Meryl Streep gyakran játszik életrajzi filmekben. Drámai, romantikus és vicces oldalát is megcsillogtatta. 1971-ben kezdte színészi pályafutását és a mai napig aktív színésznőként tevékenykedik. És mégis Ő a család összetartó kapocsa.

"Nincsenek szabályok arra, hogy hogyan kell összetartani egy családot. Nálunk hatalmas tárgyalások vannak. Én mindig arra törekszem, hogy összehangoljam a munkámat és a családi programokat. El sem tudnám képzelni egyiket a másik nélkül."

Rengeteg filmforgatás és a szövegek, szerepek memorizálása mellett négy gyermek felnevelésére és családja összetartására is volt ideje. Nem is olyan régen elárulta erejének titkát.

"A hallgatás a kulcs. A hallgatás jelent mindent. Ezt úgy értem, hogy hallgatni kell munka előtt, munka közben és munka után. Meg kell hallgatnod a gyerekeket, a férjedet, a barátaidat, az anyádat és apádat. Nem csak meghallgatni, de meg is kell hallani őket. Ez minden. Ez minden, amit meg kell tanulni."

Forrás: