Gomes monogám biszexuális

A Csillag Születik versenyzője Gomes Martins Klaudia a Reggeli műsorában beszélt egy merész játékról és nyíltan vállalt biszexualitásáról.

A CSISZ különleges mozgású táncosát Gomest lefotózták, miközben csókot váltott Evelinnel, az Appril Project táncos lányával. Gomes nem tagadta a csók elcsattanását és a pletykaéhes rajongók bánatára élőben, a Reggeli nézőinek tudtára adta, hogy nincs semmiféle kapcsolat Evelin és közte, csupán egy játék pimasz végeredményét kapták lencsevégre.

Gomes szexuális orientációja beszédtéma, amióta feltűnt a Csillag Születik műsorában. Biszexualitását sosem tagadta, de nem is kérkedett vele. „Azt leszögezném, mert nagyon sok cikk megjelent ezután a dolog után, hogy ez nem volt titok velem kapcsolatban.” – öntött tiszta vizet a pohárba Gomes a Reggeliben.

whydu153

A popping stílusban jeleskedő táncos megpróbál egyenes és őszinte maradni minden körülmények között. „Úgy érzem, hogy nincs mit titkolnom. Ezt mindig is tudták rólam és nem ezért szerettek az emberek. Azok akik szerettek, azok most is ugyanúgy szeretnek. Sőt, úgy vettem észre és azt mondják: köszönöm, hogy ilyen őszinte vagy.” – válaszolta a táncos Lilu kérdésére, hogy mennyiben változtatta meg az ismertség.

Egyetlen hozzáfűzni valója volt még a médiában megjelent híresztelésekkel kapcsolatban, mégpedig, hogy Ő egyáltalán nem csélcsap típus. „Azt leszögezném.. hogy én monogám típus vagyok” – jelentette ki Gomes.

A pikáns játék, amely miatt ismét a bulvárlapok címlapjára került Gomes, egyébként még korántsem ért véget. A táncos elmondta, hogy egy házibulin üvegeztek és a játék végeztével mindenkinek teljesítenie kellett bizonyos dolgokat. Ők még igencsak szerencsésnek tekinthetőek a "nyilvános csók" végeredménnyel, ám lesz akinek meztelenül kell megjelennie az Oktogonon.

Forrás: