Sztárharc a narancsbőr ellen

A narancsbőr hírességi foktorra való tekintet nélkül bárkin feltűnhet. Cameron Diaz, Eva Longoria, Jessica Alba és Halle Berry azonban mindent praktikát bevet a megelőzés érdekében.

A narancsbőr más néven cellulitisz tulajdonképpen zsírlerakódás, ami azokon a helyeken képződik, ahol nem kielégítő a kötőszövet tápanyagellátása. Legtöbbször a comb, a csípő, a felkar és a has tájékán jelentkezik. Jellemző tünete a bőr alatt megjelenő dudoros, hepehupás réteg, mely komoly esztétikai problémát jelent. A közhiedelemmel ellentétben nem csak a túlsúllyal küszködőknél alakul ki és nem kíméli a hírességeket sem.

A narancsbőr az egyik legnagyobb ellensége még a Hollywood-i díváknak is. Vannak, akik műtéthez folyamodnak, vannak akik csodaszerekben hisznek, és vannak, akik egyszerűen megpróbálják elrejteni. Így van ezzel többek között Cameron Diaz, Jessica Alba, Eva Longoria és Halle Berry is. Különböző diétákat, edzésterveket és titkos fegyvereket vetnek be a cél érdekében. Az alábbi tippek követésével mi is a sztárok módszerével harcolhatunk a testünket elcsúfító narancsbőrtől, ami a felsorolt színésznők testét elnézve hatásos is lehet.

eva_longoria

Cameron Diaz

Kedvenc vígjáték színésznőnk igazi sportfanatikus. Kivételes alakját a sokrétű mozgásformáknak köszönheti, amit minden nap elvégez. Filozófiája, hogy a legváltozatosabb formában kell elégetni a kalóriákat. Cameron a szörfözésre esküszik. Naponta 4-5 órát tölt a tengeren, hogy még véletlenül se legyen egy féltenyérnyi narancsbőr sem a testén. Ezen kívül a különböző zöld levelek és vitaminok fogyasztására esküszik.

Jessica Alba

Jessica kiváló alakja mindannyiunk szomorúságára nem az edzőteremben töltött időtől lett olyan, amilyen. Saját bevallása szerint több időt tölt a videójátékokkal, mint a testedzéssel. Inkább a boxot, a teniszt és a jógát választja az izzasztó konditermi edzések helyett. A lényeg, hogy az anyagcserénk mindig száz százalékon pörögjön, és tudjon harcolni a narancsbőr kialakulása ellen.

jessica_alba

Eva Longoria

A Született feleségek Gabrielle-je fantasztikus alakját a kitöréses térdhajlításoknak és az intenzív guggolásoknak köszönheti, aminek következtében kivételes izomzattal rendelkezik. Emellett a csilis és fűszeres ételek fogyasztását is propagálja szintén azért, hogy eddze az anyagcseréjét.

Halle Berry

Az Oscar-díjas Halle köztudottan cukorbeteg, de nem csak emiatt fogyaszt sok gyümölcsöt és teljes kiőrlésű gabonákat. Lelkes híve a jógázásnak is, emellett minden nap követi a híres ötfaktoros diétát (5-Factor Diet). A diétét rendkívül könnyű betartani éhezés és kalóriaszámolgatás nélkül fogyhatunk. Az ötfaktoros diéta napi három főétkezést, illetve két kisebb, kiegészítő étkezést ír elő. A diéta ötféle hozzávalót tartalmaz – fehérjee, szénhidrát, rost, zsírok, víz – és arra törekszik, hogy a szervezet számára szükséges minden tápanyagot biztosítson.

Játssz velünk és nyerj három havi fogyasztó kapszulát a spiritnet.hu felajánlásával, amelyhez adunk még ajándékba egy- az egészséges táplálkozást szorgalmazó – könyvcsomagot a Mandala Kiadó jóvoltából, amely az alábbi könyveket tartalmazza:

– Úton az egészséges táplálkozás felé
– Élő ételek az egészségért
– Enzim táplálkozás
– Búzafű
– Vegetáriánus Élet

Regisztrációddal indulhatsz a főnyereményünkért is, egy 3 napos wellness hétvégéért, amelyet a bükfürdői Hotel Caramellben****, Magyarország első holisztikus szállodájában tölthetsz el.

Diéta játékunk sorsolásának időpontja: 2011-05-30

Fődíjunk sorsolásának időpontja: 2011-06-13

Forrás: