Lábszépítő program Eva Longoria módra

A Született feleségek sztárjának lábai szinte csodának számítanak. Eva Longoria lábai formásságát egyszerű háromrészes edzésprogramjának köszönheti.

Az, hogy egy összességében csinos nőnek szép lábai legyenek, nem törvényszerű. Sőt a Hollywood-i dívák egy részének majdnem csúnyácska lábakon kell lépkednie. Nem így van ezzel Eva Longoria, akinek lábai hibátlannak tűnnek. A Született feleségek sztárja tesz is azért, hogy ilyen szép lábai legyenek.

A mindössze 152 centiméteres színésznőnek sikerült elérni, hogy a nála több tíz centikkel magasabb nőknél is szebb lábakra tett szert. Szerencsére nem titkolja a módszerét és akár mi is követhetjük az edzésprogramját, hogy olyan csinosak legyünk, mint ő.

A hangsúly a jól kidolgozott edzésprogramon van. Hiszen, ha szép és izmos lábunk kikandikál egy miniszoknya alól rögtön szexisebbnek tűnünk. Eva néhány egyszerű gyakorlatot és edzéstervet iktatott be az elfoglalt mindennapjaiba.

A legfontosabb, hogy a felvegyük a megfelelő légzési ritmus, majd következhetnek is az álló helyzetben végzett kitöréses térdhajlítások. Előre, hátra minden esetben 45 fokos szögben. Ezekkel a gyakorlatokkal leadhatjuk a zsírfelesleget és izmosodhatunk is egyszerre. Akkor a leghatásosabb a gyakorlat, ha minden nap elvégezzük.

3t157xxu

A teljes edzésprogram a térdhajlítások mellett nyújtott karos guggolásokat és guggolásból induló felugráokat is tartalmaz. A gyakorlatok között fontos beiktatni néhány perces pihenőket. Így elkerülhető az izomláz és a fájdalmas húzódás is.

Ez a hármas kombináció a tökéletes válasz arra a kérdésre, hogy mitől van Eva Longorianak ilyen gyönyörű lába. Kezdetnek minimum heti háromszori alkalommal kell megismételni a gyakorlatsort és csak később kell minden nap edzeni. Ahhoz, hogy ne legyenek unalmasak a gyakorlatok érdemes variálni a gyakorlatok sorrendjét.

Eva a hidratálást és a diétát tartja még a legfontosabbnak. Mi sem bizonyítja jobban, mint hogy napi 3 liter vizet iszik, ami kifejezetten jót tesz az izmoknak és az egészségnek. A sok víz fogyasztása egyébként élénkíti az anyagcserét, kimossa a mérgeket a szervezetből és bőrt is feszesíti. Arról sem szabad megfeledkezni, hogy megfelelő mennyiségű zöldséget és gyümölcsöt fogyasszunk. A napi hatszori kis adagos étkezés, pedig minden esetben ajánlott.

Eva azért is mindent megtesz, hogy gyönyörű lábait ne csúfítsa narancsbőr. Szerinte sok múlik az étkezésen. Használjunk kevesebb sót és kerüljük a kolbászt, a chipset és a zsíros sajtokat. Viszont ha sok zöld teát, petrezselymet, spárgát és édesköményt fogyasztasz, te is elkerülheted a kis gödröcskéket.

Forrás: