A sporthercegnő Kate Middleton

A leendő hercegné Kate Middleton kifogástalan alakját nem a természettől kapta ajándékba. A mindennapid edzések sora tette olyanná amilyen.

Vilmos herceg jövendőbelije a 29 éves Kate Middleton alakját elnézve senki sem csodálkozik, hogy a leendő hercegné a mozgás megszállottja. Előnyére vált ez a tény, hiszen az ifjabb trónörökös maga is aktív életet él, ugyan úgy, ahogyan édesanyja Lady Diana is tette egykor. Vilmos rendszeresen úszik, kerékpározik és síel is, tartja magát édesanyja tanításaihoz, aki atletizált és sokat edzett.

Egyetemi évei alatt Kate-nek egy komplett edzőterme volt abban a házban, amit Vilmossal és más barátaikkal béreltek. Kate akkor, és azóta is naponta minimum egy órát edz, nem titkoltan azért, mert szeret vékony lenni.

A kemény és rendszeres edzéseknek meg is van az eredménye. Kate mérete 2-es, ami magyar viszonylatban körülbelül a 30!-as ruhamérettel azonosítható be. Ez borzasztó vékonynak hangzik, de a mindössze 152 centiméter magas menyasszony egyáltalán nem látszik kórosan soványnak.

Lady Diana is arányosan és szépen volt sovány, annak ellenére, hogy szinté az edzés megszállottja volt. Bár az évek folytán mindketten egyre soványabbak lettek, úgy tűnik, hogy Kate is megtalálta az egyensúlyt és nem viszi túlzásba önmaga lesoványítását.

A súlya nagy részét tehát az utóbbi időben adta le, de a leendő hercegné meg is indokolta, hogy miért. Szerinte a kamerák közel öt kiló plusz tesznek az emberre, ami senkinek nem válik előnyére.

Kate régebben aktívan dohányzott, hogy ezzel is elvegye az étvágyát, de amióta újból együtt vannak Vilmos herceggel, aki nagyon helytelenítette a nikotinfüggőségét, leszokott a dohányzásról.

kate_4802

KAte egyébként egy újfajta diétés módszert is alkalmaz. Az úgynevezett Dukan-diéta az már jól ismert Atkins-diéta francia változata. A "Dukkanisták" esküsznek a magas fehérje és alacsony szénhidráttartalmú étrendre, ami gyors, hosszú távú fogyást eredményez. A módszernek Kate Middleton mellett olyen olyan híres hívei is vannak, mint Jennifer Lopez, Gisele Blündchen és Nicole Kidman. Ők mind esküsznek az új Dukan-diétára.

Kate és Vilmos herceg 2011. április 29-én kötnek örök hűséget a Westminsteri apátságban. Az eljegyzés óta Vilmos népszerűsége nőtt, olyannyira, hogy inkább látnák őt a királyi székben, mint édesapját, a 63 éves Károly herceget és szintén népszerűtlen hitvesét, Kamilla hercegnőt.

Forrás: