Helena Bonham Carter gyűjti a műfogait

Helena Bonham Carter a filmekben használt műfogsorait rendszeresen elfelejti visszaadni.

A Harry Potter gonosz boszija, Helena Bonham Carter nem titkolja, nagyon szereti a forgatások ideje alatt viselt műfogait. Nem adná vissza semmi pénzért.

A 44 éves színésznő kifejezetten élvezte a Harry Potter hetedik részének forgatását. Egy nemrégiben adott interjúban arról számolt be, hogy a szerep nagyon jól állt neki, és évekkel fiatalította meg a külsejét.

Ahhoz ugyanis, hogy Bellatrix mosolya olyan feledhetetlenül „bájos” legyen, egy speciális műfogat alkalmaztak a film sminkesei. Ettől tűnik a színésznő szája kétszer akkorának, mint valójában. Helena meg volt elégedve a gyors eredménnyel, hiszen szilikon, vagy bokszkesztyű használata nélkül sikerült az ajkak méretét ennyire felpumpálni.

mbnwncen

A bohókás színésznő addig ment a fogai iránt érzett rajongásban, hogy a film elkészülte után elfelejtette azokat visszaadni a sminkes kollegáknak. Ez persze nem az első eset. Helena nagy előszeretettel viszi haza a különböző szerepekből megmaradt plasztik fogsorokat.

A Bellatrix szerepében tündöklő Oscar-díj gyanús Helena kisebb játszóteret kreált a stúdióból. Egyik kedvenc játékszere forgatásra készített művér volt. Munkatársai úgy nyilatkoztak, hogy ha Carter kisasszonynak filmes kellélek kerülnek a kezébe, akkor ott kő kövön nem marad. Nézzük el neki, elvégre valahogy rá kell hangolódni arra az őrült gonosz boszorka szerepre.

Forrás: