Szex, szerelem vagy párkapcsolat?

Tudd meg mit tartogat számodra ez az év! Egyedülálló lesz-e vagy sem?

Szinglikén szilvesztereztél, de vajon meddig marad ez így? Mi vár rád: túlfűtött randik, szex vagy komoly kapcsolat? Az év vége a számvetés időszaka, ahogy januárban pedig hajlamosak vagyunk azon gondolkodni, mit rejteget az elkövetkezendő időszak.

Még inkább igaz ez, ha szinglik vagyunk. Vajon végre sikerül rátalálni arra a személyre, akivel komoly kapcsolatot is el tudunk képzelni, vagy marad a kalandozás?

Kos

Nem fogsz sokáig egyedül maradni akkor sem, ha szingliként indultál neki az újévnek. A Szaturnusz hatása alatt állsz. Ennek köszönhetően a randizás és a szex egyre több izgalmat tartogat az év első felében. Március közepén az Uránusz hatására az ismerkedésből kaland, ajd szerelem bontakozik i.

Bika

Lehetséges, hogy 2011-ben végleg búcsút intesz a szingli létnek. Rengeteg randi vár rád, köztük az egyik közeli barátoddal is. A Jupiternek köszönhetően a szexuális vonzalmad az év második felében sem csillapodik, sőt bővíti lehetőségeidet. Május végén pedig a Mars és a Vénusz szexi tánca garantál füllesztő éjszakát.15875Ikrek

Az egyedüllét minden előnyét kiélvezve, talán egy kicsit túlzásba is estél korábban, így ebben az évben nem szabad hagynod, hogy az ösztönöd vezéreljen. A randik és a légyottok kapcsán megfontoltabban kell viselkedned.

Rák

Élvezetes szexuális kalandok és mesés lehetőségek várnak rád, ha ebbe az évbe partner nélkül vetetted bele magad. Nem csak új ismeretségeket kötsz, de saját magad is átalakulsz. A csúcspont augusztus és szeptember között vár rád, mivel a Mars felerősíti a szexuális kisugárzásod.

Oroszlán

A bujaság időszaka kezdetét veszi 2011-ben, ha még nem vagy elkötelezve senki mellett. A romantika és a barátság többször keresztezi egymást, de csak az év vége fele, a Vénusz jelenlétekor kerülsz közelebb a szerelemhez.158761Szűz

A Pluto hatásának köszönhetően a régi megszokások hirtelen újra feltöltődnek energiával. A társkeresés a felszínes ismerkedéstől egyre mélyebb érzelmek fele sodor, míg végül egy szokványosnak induló randi őrült szerelembe csap át. Csak várd ki a végét!

Mérleg

A Neptunusz a feltétel nélküli szeretet bolygója, mely hosszú ideje homályosítja a látásod, ha egy új jelölt tűnik fel a randizás terepén. Túl könnyű megtéveszteni, ezért be kell látnod, ha túl szép, hogy igaz legyen, akkor valószínűleg nem is az.

Skorpió

A randizással eddig sem voltak gondjaid, de mostantól még inkább szerencsésnek fogod érezni magad. A Neptunusz hatására a közeledbe kerül az a személy is, aki komolyabban felkelti az érdeklődésed, csak annyit kell tenned, hogy nyitott leszel az újdonságokra.

Nyilas

A Jupiter biztosítja majd a lehetőséget a kalandozásra, mert ebben az évben változásokat tapasztalsz a szex és a szerelem területén is. Bármerre nézel, kiváló alkalmat találsz arra, hogy új élményeket szerezz.15877Bak

Ha egyedülállóként még mindig a párodat keresed, érdemes azzal kezdened, hogy változtatsz a külső megjelenéseden. A változás a szerelmi életedre is hatással lesz és hirtelen új lehetőségekkel találod szembe magad.

Vízöntő

Az ismerkedés során vad kalandokba keveredsz. A túlfűtött érzelmek és őrült éjszakák már nem okoznak meglepetéseket, mivel sorra követik egymást. Ez mégsem elégít ki és hirtelen egy közeli barátodra kezdesz komolyabban gondolni.

Halak

Amint az Uránusz kilép a területedről, márciustól új vizekre evezhetsz, eddig ugyanis ez nehezítette meg, hogy az ismerkedés komollyá váljon. Októbertől pedig meg lesz rá minden lehetőséged, hogy rád találjon a nagy szerelem.

Forrás: