Tippek nőknek, férfiakról

A legtöbb kapcsolatban a férfi a vezető személyiség, és ez bizony azt jelenti, hogy a nő a szexbe sem szólhat bele. Íme a segítség az elnyomott hölgyeknek.

Önbizalom

A leggyorsabban akkor hódíthatsz meg egy férfit, ha az érzi rajtad, hogy bízol magadban, azaz meg kell téged hódítani. A leggyorsabban akkor lohaszthatod le a szexuális vágyat, ha közlöd: ?Mit bámulsz? Dagadt vagyok!?.

Ismerd meg önmagad!

A legtöbb hölgy maga sem tudja, hogy mi teszi boldoggá, így hogyan is várhatná el partnerétől, hogy kielégítse vágyait. Tehát előre az önismeret útján!12074A pornó mint ismeretterjesztés?

Igen, nagyon is! A férfiak körében a pornó nem szimplán élvezeti célokat szolgál, hanem arra is jó, hogy megtudják hogyan működik a szex. Ugyanolyan kíváncsiság ez, mint mikor gyerekkorukban szétszedik a kenyérpirítót, csak hogy lássák mi van benne. A pasik szeretik megismerni, hogy hogyan működnek a dolgok.

A hölgyeknek sem árt ha kiismerik a partnerük erogén zónáit, és megtapasztalják, hogy hol milyen érintés a legizgatóbb.

Vedd át az irányítást

A közhiedelemmel ellentétben a férfiak igenis szeretik a hosszú, élvezetes előjátékot, és nem csak a nyúl stílusban előadott közösülés a menő náluk. Vedd hát át az irányítást, és hagyd, hogy élvezze, és hogy élvezetet nyújtson!

Forrás: