Női orgazmus – emeljük a számokat!

Ha orgazmusról van szó, talán is nem beszélhetünk rossz élményről. Érdemes megismerkedni a vele összefüggő általános számadatokkal is.

Az orgazmus átlagos hosszúsága: 13-51 másodperc. Lehetséges, hogy ez rövidnek tűnik, de intenzívebbé tehetjük és meghosszabbíthatjuk, mondjuk Kegel-gyakorlatok végzésével. Az izmok feszítésével és elernyesztésével fokozható az érzések intenzitása, és időben is kitolható az élmény. Akár vizeléskor is gyakorolhatjuk, de ha a tévéműsorok közötti reklámszünetet kihasználnánk erre, sokat tennénk a vaginális izomzat erősítéséért.

A nők fele színleli

A női orgazmusról semmiképpen nem állíthatjuk, hogy állandóan ugyanazon az intenzitáson menne végbe, szemben a férfiakéval. Sokan nem tudják ezt, ezért gondolják, hogy színlelniük kell az orgazmust a partnerük érzelmeinek védelme érdekében.

Körülbelül 42 százalékra tehető azon nők aránya, akik rendszeresen átélik az orgazmust a közösülés során. Az orgazmuskészség javítása céljából érdemes vásárolni egy vibrátort, és a közösülést megelőzően legalább 20 percig használni. A cél a magas izgalmi szint elérése és megtartása, minél hosszabb ideig. Engedjük, hogy csökkenjen az izgalmi fok, majd építsük, emeljük újra!

Milyen a te orgazmusod?

A nők 95 százaléka állítja, hogy az orgazmushoz klitorális ingerléssel jut el. Hogy miért pont így? A klitorisz a női nemi szerv legérzékenyebb része, ezért ingerlésre ez a terület reagál a leginkább. Maga a behatolás sem okoz a hölgyek túlnyomó többségénél olyan élvezetet, mint a csikló ingerlése.

Sajnos általános jelenség, hogy az előjáték a csókot és a simogatást jelenti, és ezzel nem feltétlenül kerül közelebb a nő az orgazmushoz. Az orgazmushoz szükséges idő körülbelül 20 perc, de nem kell kétségbeesni, ha ennél több időt vesz igénybe.

Ha nagyon erősen, görcsösen koncentrálunk arra, hogy az orgazmus bekövetkezzen, előfordulhat, hogy lemaradunk az élményről. A nők esetében sem hosszabb az orgazmus mint a férfiaknál, csupán a nemi izgalom eléréséhez kell több idő, s ha az már jelen van, elég néhány másodperc is.

Ha már tudod hogyan kell, könnyű lesz!

Csak kevés alkoholt!

Bár az alkohol csökkenti a feszültséget és ellazít, a központi idegrendszer reagálóképességét is gyengíti, amelynek következtében lassul a reakcióidő.

orgazmus

A mozgás itt is fontos! Már egy órai testmozgás is sokkal fogékonyabbá tesz az előjáték során a szexuális ingerekre.Rendszeres testedzés!

Rendszeres maszturbálás!

Nagyszerű módja annak, hogy megismerjük a leghatásosabb ingerlési módszereket!

Szedjünk multivitaminokat!

Ha a test általában fit és egészséges, az orgazmuskészség is jobb. Vigyázat, önmagában csak ez nem elég a sikerhez!

Használd a fantáziád!

Egy felmérés szerint minden ötödik nő számára Brad Pitt a legszexisebb férfi. Ha nincs kire gondolni, ülj be az elméd mozijába!

Forrás: https://napidoktor.hu/index