Szex nélkül nincs holtodiglan

A szerelem és az intim kapcsolat hiánya miatt válnak leginkább az ötven felettiek, derült ki egy új kutatásból.

Az adatok szerint 28 százalékuk azért bontja fel házasságát, mert partnere érzelmileg kihűlt, eltávolodott, negyedrészük pedig a házasélet hiányára hivatkozott.

A felmérésben szereplők 27 százaléka úgy nyilatkozott, hogy már nem kötődnek a házastársukhoz. A férfiak leggyakrabban (az esetek harmadában) a házastárs szexuálisan elutasító viselkedése miatt nyújtanak be keresetet, míg a nők általában azt fájlalják, hogy férjük elhidegült tőlük érzelmileg.12834A ?Saga válás? néven ismert jelenségről a szakértők úgy vélik, hogy sok pár, akik csak a gyerekeik miatt maradtak együtt, újraértelmezik a jövőjüket, amint az utódok elhagyták a családi fészket.

Az ötven felettieknek készített termékek specialistája, a Saga nevű cég felméréséből kiderült, hogy a pénz is szerepelt a válóokok között. Az ötven év felettiek 9 százaléka kevesellte azt az összeget, amit társa a kasszába adott, 8 százalékuk pedig úgy vélte, párja keze közül túl sok pénz folyik ki. 8 százalékuk szerint a házastárs munkája ellehetetlenítette az életüket, 5 százalék pedig rossz szemmel nézte a munkahelyi flörtöket.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.