Arcfelvarrás műtét nélkül?

Az arcfelvarrás operáció nélkül, a legjobb választás azok számára, akik nem szeretnének komplikált műtéten átesni.

Manapság már lehetséges az arcfelvarrás anélkül, hogy bonyolult operáción esne át az ember. A ráncok eltűnnek, és a bőr ismét feszes lesz. Korábban, ha valaki ismét fiatalos arcot akart, hagyományos műtétet kellett vállalnia, mely bizonyos kockázatokkal járt, ma azonban már nincs erre szükség. Hogyan is végezhető el műtét nélkül az arcfelvarrás?

Az arcfelvarrás műtét nélkül fájdalommentes művelet, és ugyanolyan eredmény érhető el vele, mint a plasztikai műtéttel. Utóbbival szemben, nem is annyira drága. Természetesen az operáció nélküli arcfelvarrás esetében is szükséges konzultálni az orvossal mindenről, amit tudni kell a műtétről és a mellékhatásokról is, amennyiben vannak.

Milyen lehetőségek kínálkoznak az arcfelvarrásra?

• Arcfiatalító krém és testápoló:

Számos különböző típus található meg a piacon belőlük, ugyanakkor nem minden öregedésgátló krém hatékony. Olyan bőrkrémre vagy testápolóra van szükség, amely már sok embernél bevált. Hatásuk ugyanakkor nem állandó és nem olyan tartós, mint egy komolyabb beavatkozásé. Olyat válasszunk, mely a bőrtípusunknak leginkább megfelelő, hogy megakadályozzuk a kiütéseket és bőr irritációt!

mimika6

• Mikro-áramos arcfiatalító procedúra:

Egy speciális felszerelést alkalmazva, kis mennyiségű elektromos áramot juttatnak a bőrbe, az arcon és a nyakon, amely hámlasztja és feszesíti a bőrt. Ez a módszer a sejteket is stimulálja, hogy több kollagént és elasztint termeljenek, ezek pedig elengedhetetlenek a tiszta és ráncmentes bőrhöz.

• A Silhouette-Lift

A Silhouette-Lifthez szálakat használnak, a szöveti sérülést elkerülendő, nem fogazott szálak kicsiny kónuszai felszívódnak, megkapaszkodnak a bőr alatti mélyebb rétegben, és körülöttük elindul a kötőszövet képződés. Bizonyos mennyiségű metszésre a bőrön szükség van hozzá.

Az orvos egy speciális tűt használ, amellyel a bőr alá juttatja a szálat. Amikor bejuttatja és megfelelően elhelyezi, beállítja és feszesíti a bőrt. Minimum négy szál kell egyébként a procedúrához, ha a bőr megereszkedett, ezért esetenként borsos is lehet a beavatkozás ára.

Botox és kollagén injekció

Folyadékos arcfelvarrásnak is hívják őket. Apró bemetszést igényelnek, és több injekciót kell beadni, hogy megszabaduljunk a ráncoktól és az öregedés jeleitől. Egyszerű a beavatkozás és nem hosszú a felépülési idő. –

ajak2

• Thermage arcfelvarrás

A leginkább igényelt módszer, amelyhez nem kell műtét. Bizonyítottan hatékony a ráncok eltávolítására, a megereszkedett bőr feszesítésére. Hőenergiát használ a bőrre, hogy feszesítse azt és összehúzza a szöveteket. Az eljárás után pirosságot tapasztalhatunk és duzzanatot, de ez pár órán belül elmúlik.

• Lézeres arcfelvarrás

Ennél a nem invazív kezelésnél a sebész lézert használ, hogy a bőr szöveteit „meghúzza” és feszesebbé váljon az arc. A ráncok eltűnnek, fiatalabbnak nézünk ki. Vannak mellékhatások, megtörténhet, hogy a bőr elszíneződik, vagy fájdalmat tapasztalunk, ezek viszont napokon belül elmúlnak.

Mint láthatjuk, több lehetősége is van annak, aki nem műtéttel szeretné fiatalosabbá tenni külsejét, a kockázatok kizárása érdekében azonban valamennyi módszer igénybe vétele előtt konzultáljunk orvosunkkal!

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.