Jótékonysági randi

Lisa Connel úgy döntött, hogy önmagát elárverezi, és így, még halála előtt összegyűjt 1 millió Fontot, amelyet az agydaganat-kutatások javára ajánl fel.

Amikor Lisa Conellnél agydaganatot diagnosztizáltak, mindenképpen tenni akart valamit, hogy megküzdjön a betegséggel.

Lisa, miután már 3500 Fontot gyűjtött össze adományokból, amelyek a MySpace oldalát látogatóktól kapott, úgy döntött elindítja a ?Rent a Date for Charity? (randevúzz jótékony céllal) akcióját és mára számtalan randin van túl.

Ugyan az 1 millió Fontos végvél még messze van, de Lisa már 18.500 Fontot szedett össze ezzel a módszerrel. A 30 éves nő esetében meningiomát diagnosztzáltak, és senki sem tudta megjósolni, mit tartogat számára a jövő, de nemrég arra lett figyelmes, hogy a daganat növekedése megállt.
4908 A betegséget 3 éve diagnosztizálták Lisánál, amikor azzal a panasszal fordult orvoshoz, hogy kettős látása van. A tünet miatt az egyensúlyát nem tudta fenntartani sem a mozgását megfelelően koordinálni, sőt a tárgyak, a környezet érzékelése is teljesen megbomlott Lisa esetében. Az orvosok nem kecsegtették sok jóval, azt jósolták, soha többé nem fog járni.

Az operálhatatlan helyen lévő daganaton tavaly gammakéses eljárással hajtottak végre egy beavatkozást, így valamelyest le tudták lassítani a növekedését. Az azonban teljesen bizonytalan, hogy Lisa meddig él még, hónapokig, napokig vagy akár évtizedekig.

Forrás: