Gondtalan pihenés

Mindenkinek jár a pihenés, a szórakozás a nyaralás ideje alatt is!

Imádok nyaralni, pihenni, de amióta megszülettek a gyerekek, valahogy minden átalakult. Persze előtte anyukám, nagymamám és az idősebb kolléganőim is mondták, ?Gyereked lesz és minden megváltozik!?. Én ragaszkodtam szép kis elképzelésemhez, jól fogom csinálni és minden marad a régiben. Önálló személyiség vagyok, élem a saját életem, élem a férjemmel az életem és élem a gyerekeimmel az életem.

Hát nem, tényleg megfordult velem a világ, legnagyobbat az első gyermek megszületésekor, aztán már kisebbet a másodiknál. Örülök, hogy vannak nekem, de más lett az életem és az elképzelésem az időről, annak beosztásáról és a munkafelosztásról. Lehet, hogy ez önzőn hangzik, de úgy gondolom, mindenkinek akkor jó, ha én kiegyensúlyozott vagyok.6699Nagy munka a családi élet szervezése úgy, hogy érezzem, én én vagyok, magamra is jut időm! Ehhez szerencsémre van egy szuper párom, családom és valahogy sikerül olyan cégekre, emberekre akadnom, melyek ebben segítséget nyújtanak.

Így találtam tavaly a Klub Oázisra is. Klubszálloda-program, mely kezd immár itthon is ?újból? elterjedni. Szerintem szuper ötlet!

A nyaralásunk ideje alatt a szállodánkban volt egy animátor (divatos külföldi szó, nagyon nem találtam magyar megfelelőt rá és mindenki ezt használta, szóval én is ezt teszem), aki programokat szervezett nekünk a szállodában, nála lehetett hagyni a gyerekeket, és ha bármi problémánk volt, akkor hozzá fordulhattunk. Valahogy olyan érzés jött vissza nekem ez alatt az egy hét alatt, mintha egy gyerektáborban lennék, ahol tömérdek jó program volt és együtt játszottunk, gyerekek és táborvezetők (animátor) egyaránt.6700Korfun voltunk és ebben a görög környezetben olyan jó volt tudni, hogy van a szállodában egy ANIMÁTOR, aki magyarul beszél és segít, ha bajban vagyok.

A gyerekeim részére nagyszerű programokat szervezett, homokvárat építettek a parton, versenyeztek papírrepülő-hajtogatásban és még sorolhatnám, azonban a lényeg az volt, hogy ők jól érezték magukat.

És ÉN IS, magamra találtam ezen a héten, tudtam magammal foglalkozni, újságot, könyvet olvasni, masszázsra menni, a férjemmel kettesben lenni. Hiszen ott volt ez a nagyszerűen kitalált animátor, akire pár órára rá lehet bízni a gyerekeimet. Nagyon jó dolog ez, mindenkinek csak ajánlani tudom!

Neckermann Tipp:

Mallorca, Kréta, Rhodosz, Kos, Korfu, Tunézia, Egyiptom, Bulgária és a Török Riviéra ? nyaralóhelyein válassza a Klub Oázis klubszállodáit! Fotózzon a Klub Oázis nyaralása alatt, küldje el a Neckermann-nak és akár a következő katalógus címlapján az Ön fotója fog szerepelni! Sőt egy klubnyaralást is nyerhet 2011-re!

 

Forrás: