Kívánságokat teljesítenek a plázában!

Hatalmas kavalkáddal készül a karácsonyra egy budapesti bevásárlóközpont. A gyerekek az épület folyosóin rénszarvasokkal, angyalkákkal, boszorkányokkal találkozhatnak, a felnőttek pedig akár Ferrari tesztvezetést, vagy milliós álomutazást nyerhetnek.

Igazi rénszarvasok, angyalkák, boszorkányok, krampuszok, Mikulás és rengeteg színes program várja azokat, akik december során a Corvin Plazába látogatnak. A Minimax Advent programsorozat a budapesti Corvin Plazában kerül megrendezésre, melynek keretében kreatív alkotóház, ügyességi játékok, Mikulás Party, boszorkányos hétvége, rénszarvas simogató és egyéb színes programok várják a kicsiket és nagyokat december 6-22. között.

A színes program kavalkád mellett a bevásárlóközpont idén egy különleges, egyedülálló ajánlattal is előállt, a látogatóknak ugyanis teljesítik egy kívánságát!  A Plaza vásárlói az Info Pontban Karácsonyi Kívánságlistát tölthetnek ki, bejelölve rajta, hogy milyen karácsonyi ajándékra vágynak. Nyerhetnek többek között vásárlási utalványt, színház- vagy koncertjegyet, fitness bérletet, romantikus vacsorát, főzőtanfolyamot, de akár Ferrari tesztvezést is. A legszerencsésebb pedig egy álomutazást választhat, 1 millió forint értékben, a világ bármely pontjára. Így akár pálmafák hűsítő árnyékában koktélozva köszöntheti a januárt a fődíj nyertese.

A Corvin Passal rendelkezők a sorsoláson való részvétel mellett azonnali nyereményekkel és ajándékokkal is gazdagodhatnak, a hűségprogramhoz csatlakozóknak pedig ingyen forró csokival is kedveskedik a plaza.  A programokról és a nyereményjátékokról további információkat és részletes szabályzatot a www.corvinplaza.hu oldalon olvashat.

renszarvas

A Minimax Advent programjaiból:  

December 6-8. – Mikulás Party, Mikulás kuckója, Mikulás Játszótere és Havas Babavilág.
Benne:  Fejlesztő és konstrukciós játékok, kreatív alkotókuckó, ügyességi és logikai játékok. A Mikulás játszóterén egyedi játékok, Mikulás labirintus, szánhúzás.

December 7-8. – Lufihajtogató bohóc, Rénszarvas simogató, Mikulás fogadóórája.

December 14-15. – Boszorkányos hétvége Luca napi játékokkal, logikai feladványokkal, kézműveskedéssel(gyapjútündér készítés, üvegfestés, boszorkánybáb készítés), Luca napi arc és testfestés.

December 21-22. – Karácsonyi készülődés: játszóház, babajátszótér, karácsonyi alkotó kuckó, gyermek asztali társas, ügyességi és logikai játékok.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.