Fokhagymás csípős párolt spenót 2011-10-18 Diéta Megosztás: Tweet A fokhagyma antibakteriális és gombaellenes hatásáról tudunk, a chilit is alkalmazzuk, mint vágyfokozót. De vajon mi történek ha ehhez a két alapanyaghoz fenyőmagot is keverünk. 75 dkg friss spenót 3 fokhagymagerezd fél chilipaprika, kimagozva 5 dkg fenyőmag extraszűz olívaolaj só bors Elkészítés 4 fő részére Némi olívaolajon a vékonyra szeletelt fokhagymát megpirítjuk a fenyőmag és a chili társaságában. Addig sütjük, míg a fenyőmag aranyszínű lesz. Több kisebb adagban hozzátesszük a tisztított spenótleveleket. Többször átforgatva megfonnyasztjuk, sózzuk és borsozzuk. Fenséges köret, például halakhoz. További NoSalty.hu receptek Paprikás padlizsánkrém >> Zöldséges bhajiya >> További receptek >> Forrás: