Stevia: édes íz a Canderel Green-nel! (x) 2012-04-23 Diéta Megosztás: Tweet A Canderel Green a steviát, a természet édes ajándékát használja alapanyagként, aminek kivonata akár háromszor édesebb a hagyományos, de sokkal több kalóriát, szénhidrátot tartalmazó cukornál A stevia egy Dél-Amerikában őshonos növény, amely már régóta ismert különleges édesítő hatásáról: a guarani indiánok Paraguayban már évszázadok óta használják, és Japánban is több mint 30 éve fogyasztják. A kutatók 25 éve tanulmányozzák ezt az egyedülálló növényt, amelynek jellegzetessége édes ízű leveleiben rejlik. Az engedélyezett stevia A hatóságok több mint 20 országban – Japán, Ausztrália, Svájc, Franciaország és más európai uniós országokban, köztük Magyarországon is – engedélyezték a stevia-alapú édesítőszerek piacra dobását. A Merisant cég által gyártott Canderel Green az ún. Reb A-vel készül, vagyis a stevia növény legédesebb kivonatával. A Reb A-ról röviden A rebaudiozid A, vagy ismertebb nevén Reb A, a stevia növény legédesebb természetes összetevője az összes közül. A Reb A-t természetes aromákkal és más természetes eredetű összetevőkkel keverik össze, hogy tiszta, édes ízt adjanak a Canderel Green-nek. A Reb A több mint háromszázszor édesebb a cukornál, így nagyon kicsi adag is elegendő egy kalória-mentes, vagy alacsony kalóriájú cukorpótló létrejöttéhez. A Canderel Green tabletta Canderel Green tabletta ideális forró italokhoz. Az esztétikus adagoló praktikusan alkalmazható, akár a táskánkban is magunkkal hordhatjuk. Ugyan úgy ízesíthetjük vele a forró csokoládét, tejeskávét vagy más meleg forró italokat, mint a hagyományos cukorral. Csak éppen a fehér, barna, nád és egyéb cukorban található kalóriáktól mentesen! A Canderel Green por A Canderel Green por praktikus szórófeje megkönnyíti a termék használatát. Bármilyen recepthez, sütéshez, főzéshez igénybe vehető, pont úgy ízesíti kedvenc desszertjeinket, ahogyan a cukor. Egy kiegyensúlyozott étrend részeként, a Green por tökéletes választás lehet a mindennap fogyasztott desszertekhez -süteményekhez, gyümölcsökhöz. Forrás: