Novodomszky Éva nagykövet lett

A köztévé csinos műsorvezetőjének már az év elején besűrűsödött az élete, a naptárja tele van programokkal.

A Dal és a Család-barát felvételei mellett feleségként és édesanyaként is helyt kell állnia. Olasz férjével két fiút nevelnek Szentendrén, Cristianot (8) és Marcot (3), akik természetesen nem csak a képernyőn szeretnék viszontlátni édesanyjukat. A népszerű műsorvezető rendszeresen konferál rendezvényeken, és a napokban jótékonysági nagykövetként csatlakozott a Magyar Élelmiszerbank Egyesülethez.

Novodomszky6402

Számos szervezet és magánszemély megkeresett már, hogy segítsek rajtuk, de ilyenkor nehéz eldönteni, mennyire valós a probléma, valóban jó helyre menne-e az adomány – meséli Novodomszky Éva. Az Élelmiszerlavina Programot azért tartom példaértékű kezdeményezésnek, mert évek óta hal helyett hálót biztosít, megtanítja az embereknek az öngondoskodást. Az élelmiszerlavina keretében civil szervezetek és települési önkormányzatok vetőmagra pályázhatnak, de a zöldségeket – helyi összefogás keretében – a rászorulók maguk termelik meg szakmai segítséggel, így az emberek a megszerzett tapasztalatok felhasználásával saját élelmiszer előállítására is képesek lesznek. Novodomszky Éva jótékonysági nagykövetként részt vesz a vetőmagok, a megtermelt élelmiszer szétosztásában, illetve képviseli a program értékeit a nyilvánosság előtt.

Január végén a családdal Sárváron töltődtünk fel egy hosszú hétvégén, mert legközelebb már csak a nyáron lesz időnk pihenni – teszi hozzá Novodomszky Éva. – Bár néha elveszettnek érzem magam a sok teendő között, élvezem a felhajtást, hiszen végülis ezért választottam a televíziózást hivatásnak.

Forrás: