Éhségérzet? Már fújhatod! (x)

Teljesen mindegy, hogy életedben először, vagy századszor kezdesz fogyókúrába, a siker receptje ugyanaz: akarat és elszántság kell hozzá.

Ám nagyban megnehezíti a dolgodat az óhatatlanul megjelenő éhségérzet. Még gondosan összeállított étrend mellett is rád törhet a legváratlanabb időpontokban, és ilyenkor könnyű kísértésbe esni. Emellett az adagok csökkentése sem könnyű, hiszen ha remek étvágynak örvendesz, akkor szeretsz addig enni, amíg meg nem jelenik a teltségérzeted. Ezeken a nehézségeken segít át a Hoodia Gordonii spray. Ez a természetes növénykivonat képes arra, hogy csillapítsa az éhségérzetedet és étvágytalansághoz hasonló állapotot idézzen elő.

Már bizonyított!

A kaktuszhoz hasonlító növény, a Hoodia Gordonii nem most kezdte a pályafutását! A Kalahári- sivatagban élő busmanok már több száz éve használják a benne rejlő éhségűző hatás miatt. A növény szárából levágtak egy darabot, majd lehántották a külső tüskés burkot és az így megcsupaszított szárdarabot rágcsálták. Megfigyelték, hogy ilyenkor nem kínozza őket az éhség és a szomjúság, így zavartalanul vándorolhatnak és vadászhatnak akár egész nap a sivatagban. Magától értetődően fogyasztották akkor is, amikor a namíbiai nemzeti felszabadító harc résztvevőiként egész nap a megfigyelőállásokban voltak. Erre figyeltek fel a dél-afrikai hadseregben és azonnal elkezdték vizsgálni, hogy mit tudhat ez a növény?

15296

Tudományos alapok

A dél-afrikai tudósok megállapították, hogy a Hoodia Gordonii egyedülálló hatóanyaggal rendelkezik. Bár 40 Hoodia faj létezik, közülük csak ebben az egy kaktuszhoz hasonlító meténgfélében tudták kimutatni a P57 jelű hatóanyagot, mely csökkenti az éhségérzetet. 1998-ban megkapták a szabadalmi jogot a növényből kinyert hatóanyagra és ekkortól lehetőség nyílt a széleskörű felhasználására. A Hoodia Gordonii nagyon lassan növekszik, ráadásul csak az ötödik évtől hoz virágot, és csak ekkortól nyerhető ki belőle a hatóanyag. A megnövekedett igények miatt az egyébként is kevés növény nagy veszélybe került, ezért ma a szabadon növő példányok szigorúan védettek, a gyógyszeripari felhasználásra ültetvényeken termesztik.

Egyszerű segítség

Ha nem a gyors fogyás a célod, amelyik után szinte biztos, hogy még több kilót szedsz fel, mint amennyit leadtál, hanem tartós eredményt szeretnél felmutatni, akkor néhány dolgot szem előtt kell tartanod:

shutterstock_4888780

– a szervezeted számára biztosítanod kell a megfelelő működéséhez szükséges tápanyagokat,

– sok folyadékot kell innod

– naponta legalább ötször kell étkezned, egyszerre mindig csak kis mennyiségeket elfogyasztva

– ajánlott rendszeres zsírégető edzés beiktatása.

Mindezt sikeresebben valósíthatod meg, ha nem kínoz az éhség és kisebb az étvágyad. A Hoodia Gordonii spray-t mindig hordd magadnál, hiszen napjában többször segítségül hívhatod. Nem véletlen, hogy a hatóanyagot nem tablettába zárták, hanem oldatként ebbe a praktikus szórófejes flakonba! Ugyanis míg a pirulákból a hatóanyagoknak nagyjából 20 százaléka szívódik fel, addig a nyálkahártyán keresztül ennek az oldatnak közel 100 százaléka hasznosul, ráadásul rekordidő alatt, mindössze néhány percre van szükség.

hoodia_480

Nem kell mást tenned, mint az étkezések előtt 5 perccel a nyelved alá kell fújnod a spray-t ötször. Pár másodpercig várj a biztos hatás érdekében, majd nyeld le a folyadékot. Meglátod, hogy mire nekilátsz az étkezésnek, igazából már nem is leszel éhes.

Nagyon jó dolog, hogy rendszeresen alkalmazhatod, akár a több hónapig tartó lassú és ezáltal sokkal tartósabb fogyókúra során is használhatod. Nem utolsó szempont, hogy nagyon kedvező az ára, hiszen az 50 milliliteres kiszerelés 4900 forint, és ez 25 napra elegendő. Ha rám hallgatsz, akkor miután meggyőződtél a hatásáról, rögtön vásárolsz még egy flakont, hiszen így egyet tarthatsz otthon, egyet pedig a táskádban, hogy biztosan ne érezd a hiányát napközben.

A Hoodia Gordonii spray már bizonyította a hatékonyságát, ezért természetes, hogy patikákban vásárolhatod meg, és ne feledd: a kockázatokról olvasd el a használati útmutatót, vagy kérdezd meg a kezelőorvosodat! Még több érdekességet és hasznos információt találsz a www.hoodiaspray.eu oldalon!

Forrás: