Pszichológus segítségére szorul Szabó András Csuti

Szabó András Csuti eddig keményen állta a nehézségek által rámért csapásokat, de úgy érzi: nem bírja tovább egyedül a terheket. 

Csutit az utóbbi években nem kímélte a sors: elhunyt a bátyja, a nagyszülei, aztán véget ért a házassága Kulcsár Edinával. Eddig egyedül akart megbirkózni a problémáival, de belátta: szakemberhez kell fordulnia.

“Eddig egyedül próbáltam megküzdeni az elmúlt időszak nehézségeivel, de most már van egy pszichológus, aki segít ebben. Korábban is sokan tanácsolták, hogy jó lenne, ha a velem történteket egy kívülálló szakemberrel beszélném meg, hiszen ő objektívabban tudja megítélni mindazt, amik bennem lehetnek. Most azonban eljött az a pont, amikor én is készen állok minderről őszintén, tabuk nélkül beszélni egy szakembernek” – mesélte Csuti a Blikknek.

Egy hamarosan induló műsor miatt azonban olyan dolgokat élt át, ami miatt megváltozott a véleménye.

“Nem beszélhetek még róla, de ez egy olyan típusú műsor volt, amely teljes mértékben kizökkentett a komfortzónámból” – mesélte. – “Sokat változtam, megtanultam értékelni az élet apró szépségeit, és olyan dolgokat szeretni, amik eddig teljesen idegenek voltak tőlem.”

Csuti így nemrégiben gyűjtött elég erőt ahhoz, hogy szembenézzen a problémáival. 

Eddig kétszer voltam és bár nagyon mélyre ástunk, volt, hogy el is érzékenyültem, jó érzésekkel távoztam. Könnyen meg tudtam nyílni és kiadni magam. Bár tényleg nagyon mélyen voltam, a két gyermekem és az édesanyám miatt sosem hagytam el magam. A legfontosabb, hogy tökéletes apa, az anyukámnak pedig fia tudjak lenni. Erre törekszem, ez ad erőt minden máshoz” – mesélte Csuti. – “Szeretném végleg lezárni a múltat és új életet kezdeni. Szerencsére mindenben meg tudtunk egyezni Edinával, így remélem, hamarosan minden a helyére kerül.”

Olvasd el ezt is!

Csuti: Fontos, hogy egy férfi ápolja az arcát”

 

Forrás: Adrina - napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.