Mesés afrikai helyen tölti nászútját Harry herceg és párja

Kiszivárgott a titok….

Noha a nagy nap még nem jött el, kiszivárgott, hová készül nászútra esküvője után az ifjabbik brit herceg és szerelme. Harry és Meghan Markle állítólag Afrikába menne, amely mindkettejük számára nagyon kedves helyszín.

Még mielőtt egybekeltek volna, nyilvánosságra került, hogy a leendő királyi pár hová utazna nászútra a ceremóniát követően. Harry herceg és színésznő párja, Meghan Markle állítólag a namíbiai Kaokoland Hoanib Valley Camp-jében, illetve a Csontvázparkként is emlegetett Skeleton Coast Park Shipwreck Lodge nevű helyén töltené a mézesheteitEz a két üdülőhely ugyanis még nincs nyitva a „földi halandók” számára, Afrika pedig Meghan és Harry szívének is kedves: kapcsolatuk kezdetén Botswanában időztek.

Mit kell azonban tudni erről a két csodálatos helyről?

A Kaokoland-i Hoanib Valley Camp egyike a legvadregényesebb és legkevésbé lakott területeknek Namíbiában, vagyis tökéletes a pár számára, aki szeretné kizárni a kíváncsi tekinteteket. Az üdülőhely mindössze hat sátorból áll, az Obias folyó partján, s olyan állatokkal lehet találkozni a közelben, mint elefánt, zsiráf, antilop, zebra vagy éppen fekete rinocérosz. A sátrak belső terében Harry herceg és Meghan Markle a nászútján igazi Rundu ácsok és Himba faragók által készített bútorokon relaxálhat. Mindegyik sátor fürdőszobás, külső- és belső zuhanyzóval is rendelkezik, amely fából, bambuszból és újrahasznosított anyagokból készült emelvényre készült. A csillagok alatt elfogyasztott koktélok után a királyi pár egy igazán méretes ágyban találhatja magát.

Ez azonban csupán a nászút első fele. A másodikban Meghan és Harry herceg állítólag a napsütötte Csontvázpartra távozik, ahol a Shipwreck Lodge-ban szállnak majd meg. Ez Skeleton Coast Nemzeti Parkjának egyetlen üdülő része, amely rendkívül módon őrzi a privát szférát. A terület híres hajóroncsai közé épült, saját medencéje, bárja és étterme van, amelyek ideálisak az ünnepléshez. Tíz szoba elérhető ezen az üdülőhelyen, kabinokat és két családi sátrat beleértve -, s mindenkinek saját kilátása van az óceánra. Nem mondhatni, hogy Harry herceg és Meghan Markle nászútja átlagos lesz, annyi biztos – mint ahogyan az életük sem az!

Forrs: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.