Lilu szívesen vált meg fia a kedvenc sapkájától

Lilu megbeszélte kisfiával, Dáviddal, hogy néhány kedvenc ruháját összegyűjtik és átadják azoknak, akiknek nagyobb szükségük van rá. Némi csomagolást követően a pólók, nadrágok és baseballsapkák útjukra indulnak, hogy új gazdáik örömüket leljék bennük.  A műsorvezető is csatlakozott a Máltai Szeretetszolgálat és a Jófogás közös akciójához, amelynek célja, hogy a Gyerekszigeten minél több ruhát és játékot gyűjtsenek össze a rászoruló kicsik számára.

Lilu hosszasan válogatott a ruhadarabok között a kisszobában, hogy olyasmiket találjon, amelyek biztosan elnyerik a gyerekek tetszését.

lilu gyujtes„Ritkán ragaszkodom tárgyakhoz, de Dávid néhány holmijához engem is érzelmi szálak kötnek” – mesélte a csomagolás hevében Lilu. – „Ez a formás kis farmer például arról nevezetes, hogy ebben vittük Dávidot először oviba. Az esemény valószínűleg komolyabb nyomokat hagyott bennem, mint benne” – mondta Lilu, majd a többi ajándék közé süllyesztette a nadrágot. A Gyerekszigeten június 7-től három hétvégén keresztül bárki követheti Lilu példáját: a Máltai Szeretetszolgálat az online apróhirdetési oldallal együttműködve a Jófogás játszóterén várja a felajánlásokat. A helyszínen gyerekruhákat és játékokat helyezhetnek el a látogatók, amelyeket aztán rászoruló kicsik kapnak meg.

A csomagba egy sapka is került Dávid kollekciójából. „Ez a baseballsapka gyűjteményének első darabja. Ki tudja, lehet, hogy tőlem örökölte, de a fiam máris érdeklődik a divat iránt – legalábbis ami a baseballsapkákat illeti. Megbeszéltük Dáviddal, hogy bármennyire is szereti ezt a menő sapkát, most más gyerekeknek adjuk, akik legalább annyira büszkén viselik majd, mint ahogyan ő tette” – mondta  Lilu.  A pakkba egy memóriafejlesztő társasjáték is csomagoltak, amely Liluéknál gyakran volt a közös esték részese.

„Fontosnak tartottam, hogy a magam módján csatlakozzam a Máltai Szeretetszolgálat és a Jófogás akciójához: gyerekeken segíthetünk, ezek a tárgyak nálunk már megszolgáltak, valakinek valahol az országban azonban még mosolyt varázsolhatnak az arcára” – mondta Lilu.

Az akció június 7-én kezdődik, a Gyereksziget Jófogás játszóterén található gyűjtőállomáson négy hétvégén keresztül, egészen június 29-ig lehet elhelyezni a megtisztított ruhákat és játékokat. A felajánlások szétosztásáról a Máltai Szeretetszolgálat gondoskodik.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.