Így változtatta meg az autóbaleset Fenyő Iván életét

Fenyő Iván sorsfordítónak látja 2007-ben bekövetkezett autóbalesetét, amelyet követően az önismeret és a világ jobb megismerése felé fordult.

A színész rajongótábora nemcsak a színház- és filmkedvelőkből tevődik össze, de szép számmal megtalálhatóak közötte olyanok is, akik örömmel hallgatják a színész filozofikus gondolatait, világlátását, sőt, olykor az általa vezetett meditáción is részt vesznek. A színész mestersége mellett rengeteget foglalkozik az önismerettel és a világban való boldogulás kérdésével.

„Soha nem gondoltam, hogy ezzel fogok majd foglalkozni. Színész akartam lenni, elindultam a pályán, sikeres lettem, de azt vettem észre, hogy bármennyire is jó szüleim és családom van, tele vagyok traumával, fájdalommal, szeretetlenséggel. Nagyon sokat kezdtem el bulizni, inni, csajozni. Ezek kiabáló jelek voltak, amikből látszik, hogy az ember nagyon nincs jól. Lett is egy autóbalesetem, most már utólag azt mondom, hál’ Istennek.

Fenyő Iván

Ez a krízis tanított engem sok mindenre. Utána olyan volt, mintha felébredtem volna. Elkezdett egy irányba vinni az élet 2008-ban, kimentem Nepálba, bejött egy buddhista láma az életembe, meditálni tanultam…valahogy ez érdekelt, ezt faltam. Bármennyire is egy ateista családban nőttem fel, ez érdekelt. Előadásokat kezdtem el tartani. Most önazonos vagyok, próbálom a jót és a rosszat is beintegrálni az életbe” – mondta a 95.8 Sláger FM-en Fenyő Iván, aki a mai napig képzi magát.

„Milliókat költöttem már utazásra, elvonulásra, konferenciákra, tanulásra. Sok könyvet olvastam, sok tanítom volt és van is, több úton is elindultam már a tudatosság, az önismeret felé, de a mai napig tanulok, tapasztalok” – mondta a Sláger Kult műsorvezetőjének, S. Miller Andrásnak Fenyő Iván. A beszélgetés a https://open.spotify.com/episode/1u07j6gOnKgcYkkHAqMSqQ linken érhető el.

Olvasd el ezt is!

Videó – Fenyő Iván így dolgozza fel múltbéli sérelmeit

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.