Dudás Miki nem csak a gyerekeinek ad szájrapuszit, hanem a szüleinek is

Nemrégiben született meg Dudás Miki második gyermeke. Az kétgyermekes apuka füdőzik a gyermekes létben, nem tud betelni velük, gyakran szájon csókolgatja őket. Sőt, a szüleit is.

„Nagyon szeretem a kisfiamat, de a lányommal van egy olyan viszony köztünk, ami vele is nyilván lesz majd, de ahhoz telni kell az időnek. Manci most már beszél, van, hogy lelkizünk, megbeszélünk dolgokat, hogy mi történt az óvodában, és tényleg tök jókat dumálunk. Milót szájon csókolgatom minden nap, de síráson kívül még nem nagyon tudunk kommunikálni” – mondta a sportoló.

 

„Én a mai napig például, ha ciki, ha nem, 31 évesen anyának és apának egy szájrapuszival szoktam köszönni. Úgyhogy ezt el tudom képzelni a saját fiamnál, most is a szájában vagyok egész nap, puszilgatom a finom babaszájat. Felnőttkorában is simán szájon puszilom, mert szerintem ebben semmi ciki nincsen” – hangoztatta Dudás Miki.

A sportoló nagyon boldog, hogy kisfia érkezésénél jelen lehetett. Korábban, kislánya születésénél külföldi versenyen volt, és ezért az az élmény kimaradt az életéből.  

Olvasd el ezt is!

Kétszeres apuka lett Dudás Miki

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.