Bebe: „Komolyan elgondolkozunk a családalapításon”

Magyarország szerelmese Bebe a Back II Black énekese. Vallja és hiszi, hogy belföldön is vannak olyan csodálatos helyek, amiket látni kell. Örök szerelme, a magyar tenger, ahová már a szezon kezdete előtt is szívesen ellátogat.

„Szóló karrierem beindítása miatt nagyon elfoglalt vagyok. A nyár már a Bebe bulikról fog szólni” – mondja az énekes, akit az sem tarthat vissza a Balcsitól, ha elromlik az idő. – „Bélámmal, ahogy én hívom a feleségemet, a múlt héten munka után autóba ugrottunk és meg sem álltunk Siófokig. Arra számítottam, hogy a naplementét már a Hotel Azúr vitorlásáról figyeljük egy pezsgő kísértében.”

Azzal nem számolt az énekes, hogy míg Pesten süt a nap, mire a szállodához érnek, elered az eső.

bebe01

„Olyan típus vagyok, aki ha elhatároz valamit, azt véghez is viszi. Romantikázni szerettem volna vinni a páromat, akkor romantikázunk is. A hajót elfoglaltuk, a pezsgő be volt hűtve és a Titanic jelenet sem maradhatott el a szemerkélő eső pedig meg sem kottyant” – mesélte elszántan Bebe.

Már beesteledett, mire beértek a szállodába, így a romantika adott volt. A Prémium szárny teraszáról figyelték a Balatont, majd Bebe kibérelte Katának az egész wellness részleget, ahol kettesben lehettek.

„Én személy szerint imádom a szaunákat, sajnos a párom nem tud hosszabb időt eltölteni benn az asztmája miatt” – meséli Kata, aki férjével a dolgos hétköznapok után szívesen utazik el vidékre, ahol számtalan új és csodás helyet felfedeztek már. – „Siófokon sokat jártam még tinédzserként. A nagy nyári bulik helyszíne volt a város. Mióta összeházasodtunk Danival, azóta előszeretettel fordulunk meg wellness szállodákban, és az ő elmondása szerint azért is inkább a Balaton, mint a Riviéra, mert onnan azonnal el tud ugrani bárhová, ahová csak kell”-mosolyog Kata.

bebe02

„Úgy gondolom, a korral jár, hogy megszerettem a kényelmet és a prémium dolgokat” – veszi át a szót Bebe. – „Amíg korábban belementem az őrültségekbe, ma már azon veszem észre magam, hogy romantikus estéket szervezek a kis asszonykámnak. A Hotel Azúr is olyan döntés volt, ami ezt alátámasztotta. A Prémium lakosztály óriási ágya, a kilátás, a wellness vagy éppen a napot záró relaxáló alfa ágy mind a pihenésünket szolgálta. Bevallom komolyan elgondolkoztunk a családalapításon. Most, hogy családi házba költöztünk, a gyerekünkként nevelt kutyánk mellé lassan jöhetne egy kis lurkó is” – mosolyog sejtelmesen az énekes.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.