Spárgás csirkemell

A spárga párolva a legfinomabb, de kirántva, és tésztákhoz is nagyon finom.  Úgy tartják, hogy ha sok spárgát eszünk, megőrizhetjük a fiatalságunkat! Alacsony kalóriatartalma miatt pedig a...

Előzd meg a rákot – Oregánóval!

Nemcsak elrágcsálva, de fűszerként is megelőzheti a rák kialakulását az oregánó, legalábbis arizonai kutatók erre a megállapításra jutottak. Az oregánóból kivont olaj rendkívül gazdag...

Fessük természetesre

Festékek vegyszerrel vagy anélkül? Néha nem is gondolnánk, hogy biztonságosnak hitt fészkünk ugyanolyan ártalmas felületeket rejthet. Bizonyos festékgyártók elsősorban a kismamákat intik...
napsütés

Paradicsommal és sárgarépával a leégés ellen

Meddig lehetünk a napon? Miért veszélyes egyáltalán az UV sugárzás? Tudtad, hogy szervezetünk kimeríthető naptőkével rendelkezik? Összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat a strandszezon...

Így használjuk a komposzt wc-t

A komposzt WC beszerelése egyszerű, nem szennyezi a talajvizet, és a végterméket a kertben trágyaként fel lehet használni. Külsőleg hasonlít a hagyományos WC-hez, ugyanakkor nemcsak...
görögdinnye

Két hűsítő dinnyés recept videóval

Most mutatunk két igazán hűsítő és annál finomabb receptet, hogy még több módon élvezhessük a görögdinnye fantasztikus ízét! Ha szereted a görögdinnyét, ezt a két receptet imádni...