Étterem, ahol a vendég a szakács?

Új divat hódít Tel-Aviv kulináris köreiben, több neves vendéglőben ugyanis a vendégek szakácsművészetükkel kápráztathatják el barátaikat, ismerőseiket. Azokon a helyeken, ahol beengedik a...

Egyre lassabban főzzük az egyre finomabb kávékat

Az egyszerű és gyors megoldások helyett az olyan étel és ital lesz a sikk, amit lassan, saját kézzel készítünk. Míg a slow food már elterjedt jelenség, a kávé geekek csak most ébredeznek....

Ilyen lesz a tavaszunk és a nyarunk!

Nemzetközi intézetek modellfutásai alapján, az idei tavasz és nyár az átlagosnál melegebb lehet, átlagos, vagy annál kevesebb csapadék mellett. Aszályos év állhat előttünk. Meleg tavasz, meleg...

Konyhai élvezetek-Technológia ínyencségek

Nemcsak aki kapja, hanem aki adja is – ez a konyhai élvezetek alapörvénye, amelyhez szükségeltetik a jó szakács, az étekítész fogyasztó, no és persze mindezek tárgya : a finom falatok. A mai...

Legendás kutyák hőstettei

Hallhattunk már olyan történetet, melyben a kutya megmentette a gazdáját. Azt hinnénk, hogy ilyen csak a filmekben fordul elő, pedig nem így van! Szeretet és gondoskodás. Csupán e két dologra van...

Mit csennek el a vendégek a magyar szállásokról?

A magyar nyaralók többsége a törölközőt cseni el leggyakrabban a szállásokról, tíz magyar szállásadóból kilencnél fordult már meg olyan vendég, aki nem csak a saját tárgyait csomagolta...