csalamádé

Csalamádé készítése házilag!

Íme egy remek recept a házi csalamádé készítéséhez! Próbáld ki te is! Csalamádé elkészítése 2,5 liter vizet forraljunk fel, szórjunk bele 7 dg sót, majd hagyjuk kihűlni. 1 kg megtisztított,...
asztma, tüdő, allergia, légzés

Miért nem kapok levegőt?

Az esős, párás időben sokan küzdenek a légszomj érzésével. Az időjárás mellett több oka is lehet, ha nem tudunk annyi levegőt belélegezni, amennyit szeretnénk. Dr. Hidvégi Edit...

Klasszik tésztaételek egészséges verzióban

Kedveled a hagyományos ízeket, de meguntad a megszokott recepteket? Ráadásul a strandszezon derekán szeretnél odafigyelni a kalóriákra is? Egy kis kreativitással és a megfelelő hozzávalókkal...
káposzta

Az olcsó és egészséges savanyú káposzta

A fejes káposzta már 4 ezer éve szolgálja az embert. Jóízű és jelentős C-vitamin forrás is. Savanyított verzióját otthon is könnyedén elkészíthetjük, akár télen is. Száz gramm...

Ez a zsírok és olajok szerepe a táplálkozásban

Előítéletek és fenntartások? Információhiány vagy épp túl sok információ a zsírokkal és olajakkal kapcsolatban? Miért legyünk tisztában ezekkel? A zsírok elengedhetetlen részét képezik a...