10. alkalommal is Business Travel Show!

2012. október 17 – 18 – án kerül megrendezésre immár 10. jubileumi alkalommal a Business Travel Show a Hungexpo Budapesti Vásárközpont A Pavilonjában.

Több mint félszáz kiállító – szálloda, utazási iroda, rendezvényhelyszín, vendéglátóhely, konferencia- és rendezvényszervező cég, programgazda és számos egyéb, az üzleti utazáshoz kapcsolódó szolgáltató várja izgalmas helyszíneivel, új programlehetőségeivel és kedvezményeivel az üzleti utazókat/utaztatókat.

A 10. Business Travel Show-ra a belépés ingyenes, ám regisztrációhoz kötött, amely elvégezhető előzetesen online a www.businesstravelshow.hu oldalon vagy a helyszínen, személyesen.

A rendezvényen a szervezők a kiállításon kívül szakmai programokkal is várják a látogatókat: október 18. – án 11 órától egészségturizmus, utazásorvostan témakörben rendeznek konferenciát, ahol az egészségturizmus fejlődési irányairól, potenciáljáról hallhatnak előadásokat, illetve kiderül, hogyan lehet megelőzni az utazás alatt bekövetkező baleseteket, betegségeket. Ezt követi a 6 kereskedelmi kamarával közösen szervezett manapság nagyon népszerű Speed Business Meeting.

borond

Az eseményt egyéb izgalmas kísérőprogram színesíti: ingyenes egészségügyi szűrések. Október a látás hónapja, így lesz ingyenes látásszűrés, gerincvizsgálat és a szervezet egészségi állapotának feltérképezése, állapotfelmérés, konzultációs lehetőségek.

A rendezvényen első alkalommal egy orvosi intézmény, a pesti klinikai negyedben működő Benyovszky Orvosi Központ is részt vesz. Szakmai médiatámogató a népszerű egészségportál, a napidoktor.hu.

A látogatókat számos meglepetés is várja, így például regisztrációjukkal sorsoláson vehetnek részt, ahol a kiállítók által felajánlott díjakat nyerhetnek.

A rendezvény megközelítése szempontjából is fontos információ, hogy a szervezők transzferbuszokat indítanak Budapest központjából, a Westend Hilton – Hungexpo – Westend Hilton útvonalon mindkét nap folyamán. A pontos menetrendről az esemény weboldalán, a látogatói információk menüpont alatt kapnak információt az érdeklődők.

A Business Travel Show a Hoventa szálloda-, vendéglátóipari- és gasztrotechnikai szakkiállítással, a Service Expóval és a Budapest Callinggal egyidőben, egymás mellett kerül megrendezésre, így azok is megtekinthetőek.

További információkért és ingyenes online regisztrációért látogasson el a Business Travel Show honlapjára, a www.businesstravelshow.hu címen!

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.