Ásványvizes palack edzés

Sok nő nem mer nehéz súlyzókkal edzeni, mert fél attól, hogy hatalmas muszklikat növeszt. Pedig a tónusos, formás alak elérése érdekében érdemes erősítő gyakorlatokkal is tarkítani a zsírgyilkos kardioedzéseket, hiszen az izomépítésnek nem csak esztétikailag van fontos szerepe.

Minél nagyobb az izom, annál jobban fognak égni a kalóriák, mivel az izomszövet fenntartása sokkal több energiát igényel, mint a zsíré, így a bevitt kalóriamennyiséget nem raktározza el a szervezet, de azonnal elégeti az izmok építéséhez.

Tudni kell, hogy kizárólag a zsírégető edzés még nem elég, mert érdemben nem lehet vele lefogyni. A mozgás csak kiegészítő tevékenység lehet a diéta mellett, azonban edzés és edzés között is van különbség.

Melyik a leghatékonyabb zsírégető edzés?

A formás alak elérése érdekében heti háromszor érdemes súlyzós edzést végezni, a heti hat edzés azonban az abszolút felső maximum legyen, ugyanis a tested csak a pihenés alatt képes elvégezni az izmok regenerálódásával járó munkát, amelynek hiányában nagyobb lesz a sérülésveszély is. 

Erősítő edzés ásványvizes palackkal

A következő 17, extra hatékony, erősítő gyakorlatot otthon is végezheted, amelyhez súlyzók híján elég két jó fogású ásványvizes palack is. Mindegyik gyakorlatból végezzünk 20 darabot, és ismételjük kétszer az ideális eredmény elérése érdekében.

 

Forrás: https://napidoktor.hu/index