Csókra fel!

Egyedülálló alkalom nyílik most arra, hogy nyolcvanféle fantasztikus nyeremény közül kiválaszd a legjobbat, és részt vegyél életed kalandjában.

A Herstat ugyanis páratlan videópályázatot indít február 14-ig a Facebookon, s ezzel együtt a hivatalos honlapon is játszva nyerhetsz. Pályázz egy csókkal vagy regisztrálj, és máris garantált jutalomban részesülsz.

Legyél Te a Csókkirálynő!

Dobj egy puszit, de ne akárhogy! Ha a www.facebook.hu/csokkanape oldalon leírtak szerint készítesz egy videót, ami a Herstat herpeszkrém reklámját dolgozza fel, Feldobox ajándékkártyát nyerhetsz, amellyel 80 fantasztikus élmény közül választhatod ki a neked tetszőt! A videót bárhogy elkészítheted, lehet vicces, kedves, szexi, lényeg, hogy használd a kreativitásodat. Minden beküldő garantált jutalomban részesül, ráadásul a legtöbb megtekintést elérők profi fotózást nyerhetnek sminkessel, stylisttal!
Mit tegyél, ha épp most jött ki a herpeszed?

shutterstock_80066023

Használd Herstat-ot, amely bizonyítottan akár több nappal lerövidíti a gyógyulási időszakot. Más készítményekkel szemben a Herstat a herpesz minden szakaszában hatásos! Szerezd be most a propolisz kivonatot tartalmazó Herstat-ot és regisztrálj a www.herstat.hu oldalon! Garantált nyeremény, wellness programok, fantasztikus élmények várnak rád a Feldobox ajándékkártyákkal, vagy megnyerheted az egyedi design csókkanapét!

A szerelemmel csak nyerni lehet!

Atökéletes nyereményesô első hozzávalója a megfelelő férfi. Ha még nem találtad meg a párod, akkor mielőbb indulj a ma leghatékonyabb vadászterepére, egy online társkereső oldalra. Különösen jó szűrőmódszer ez, ha értek már csalódások vagy a randikon gyakran esel pánikba és visszagondolva magad is meglepődsz, hogy egy-egy romantikusnak indult estén mennyire nem tudtad önmagad adni. Gyakran elég egy szakértő tanácsa, észrevétele, melyeket külső szemlélőként jobban lát nálunk. A www.kedvesem.hu oldalon a regisztráltak a Herstat herpeszkrém által szponzorált randiguruktól kérdezhetnek bármilyen párkeresési témában. Ráadásul az oldal nyílt hétvégéket hirdet a Herstat jóvoltából, így ki-használhatod az akciós regisztráció lehetőségét.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.