Történetek a farmról Csifó Dorinával

A Boomerang gyerekcsatorna május végén induló élő szereplős sorozata garantáltan a kicsik és a szülők kedvence lesz! A történet szerint egy kislány négy testvérével él a farmon, ahol együtt segédkeznek a farm körüli teendőkben, közben rengeteget tanulnak a természetről, állatokról, gazdálkodásról.

A sorozat fülbemászó főcímdalát a bájos és felettébb kellemes hangú Csifó Dorina énekli. A  felvételekor a Boomerang csatorna a másféléves kifiával, Vincével érkező Csifó Dorinát kérdezte arról, hogy örült-e a feladatnak és mit gondol a sorozatról.

„Az elmúlt másfél évben a kisfiam, Vince került a középpontba, az ő nevelése tölti ki a mindennapjaimat. Természetesen a szinkronizálás és az éneklés megmaradt, ezért is örültem a felkérésnek. A Történetek a farmról sorozat főcím dala szívhez szóló, fülbemászó dalocska. Maga a műsor pedig egyszerre tanít és szórakoztat, ami nekem, mint kisgyerekes anyukának nagyon fontos” – mesélte Dorina.

csifo dorina

A gyerekek minden epizódban izgalmas kalandokat élhetnek át: megismerkednek a környező erdőkkel, vagy épp a házi kenyértészta dagasztásának trükkjeit tanulják, miközben beavatják a gyerekeket a vidéki élet szépségeibe.

Új sorozat a Boomerang csatornán május 31-től, minden hétvégén 10 órától.

A Boomerang csatornán olyan világhíres, időtlen sorozatokat nézhet az egész család, mint a Scooby-Doo, a Tom és Jerry, a Bolondos dallamok vagy a Frédi és Béni. A szülők megtalálják itt régi kedvenceiket, amelyek visszaidézik a felhőtlen gyerekkort, de az új generációt is magukkal ragadják a Rózsaszín párduc, a Turpi Úrfi, a Flúgos Futam, vagy a Bolondos dallamok történetei. Tegyünk úgy, mintha a gyerekek miatt kapcsolnánk oda!

Forrás: