Újra a gasztronómiáé a főszerep a Király utcában!

A magyar termelők által készített finomságok kedvelőinek ebben az évben eddig be kellett érniük a 10 árust felvonultató mini Közös Piaccal, mely a Gardrób Közösségi Ruhavásár mellett került megrendezésre.

Február 22-én azonban ismét a gasztronómiáé lesz a főszerep a Király utcában, így újra felsorakoznak Magyarország legötletesebb kis-és őstermelői, hogy bemutassák milyen újdonságokkal vágnak neki a 2014-es évnek.

 febr22_plakat

A Közös Piac nem hagyományos piac, a heti bevásárlást a vásárlók valószínűleg nem itt ejtik meg, viszont mindenki talál magának különlegességet, érdekességet, olyan delikát terméket, amivel máshol biztosan nem találkozik.  A piacon megtalálható minden, ami szem-szájnak ingere: méz, lekvár, húsok, savanyúságok és sok-sok odaadó figyelemmel és szeretettel készített finomság. A Közös Piacon a különleges fűszerektől kezdve, a házi rétesen és házi csokin át a sajtokig minden megtalálható, de még kézzel varrott kötényeket és házi szappanokat is talál itt mindenki, aki kilátogat a vásárba.

A reggelit érdemes a bejáratnál található pékségnél elfogyasztani, az ebédet pedig el is lehet felejteni, mert addigra garantáltan tele leszünk a sok kóstolgatás után. Szerencsére a hidegtől sem kell tartani, mert a Central Passage-ban forralt borral várjuk a vásárlókat.

 

A ruhák szerelmeseit sem hanyagoljuk el, így most kiegészítésképpen a Gardrób visszatérő árusai várják minőségi használt ruhákkal és érdekes kiegészítőkkel a látogatókat.

A Közös Piac termelőit a Király utcai bejáratnál, a Gardrób használt ruha árusait pedig a Central Passage középső részén lehet majd megtalálni.

 

Közös Piac és Gardrób Közösségi Vásár

2014. február 22, 11-18 óráig

Central Passage: 1061 Budapest, Király u. 8.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.