Spenót, articsóka, króm-együtt a három testőr! 2014-05-17 Egészséges otthon Megosztás: Tweet Új fejlesztés méregteleníteni, és alakot formálni vágyóknak a nyárra. Garantáltan egészséges, és hatásos. Hogy miért? Mert a spenót lúgosít, így gátolhatja a szervezet elsavasodását, ezzel serkentheti az emésztésünket. Hatását akkor fejti ki legintenzívebben, ha nem főzve, hanem nyersen vagy szárított formában fogyasztjuk. A spenót, vagy más néven paraj kitűnő K-vitamin-, A-vitamin-, mangán-, folsav-, magnézium-, vas-, C-vitamin-, B2-vitamin-, kalcium-, kálium- és B6-vitamin- forrás, magas rosttartalmának köszönhetően pedig felgyorsítja, sőt, meg is változtatja az anyagcserét, ezért a spenótdiétával eredményes és tartós fogyást érhetünk el. Súlycsökkentési irányelvek: –FOGYÁS /csökkenti a testsúlyt és segít ennek megtartásában/ (1) –ZSÍRÉGETÉS /több szénhidrátot és zsírt tud elégetni/ (2) –MÉREGTELENÍTÉS /segít megszabadulni a nemkívánatos toxinoktól és salakanyagoktól/ (1) –STABIL VÉRCUKORSZINT /segít megszüntetni az édesség utáni sóvárgást/ (2) (1) Articsókával, mely támogatja a súlycsökkentést és méregtelenítést. (2) Krómmal, mely hozzájárul a normál makrotápanyagok anyagcseréjéhez és a normál vércukorszint fenntartásához. Forrás: