Varázslatos nyári szünet

Ha nyári szünet, akkor Balaton a tiniknek, Riviéra anyunak és apunak, a különböző táborok pedig a nem önellátó kisgyerekeknek. De milyenek ezek?

A serdülőkkel, úgy ahogy nincs gond, félig-meddig szülői beleegyezéssel választják meg, hova mennek és mit csinálnak. De mi van az apró csemetékkel?! Határozottan küldjük el őket kötelező nyaralásra vagy tapogatózzunk? Ha ódzkodnak, ellenállást tanúsítanak, akkor számunkra nem következik más, mint sok hosszú fejtörős este, mit is kezdjünk pótolhatatlan gyermekünkkel, hiszen már fél évvel ezelőtt lefoglaltuk a legjobb szállást a francia tengerparton. Ez pedig kétségbevonhatatlanul elsőbbséget élvez(ne).

Tegyük fel mégis, hogy szerencsés helyzetben vagyunk, és a nyári szünet nem szól másról, mint hogy nyaraló kisdiákunkról gondoskodunk hétvégenként ? azaz szüntelenül mosunk, teregetünk és csomagolunk.

Megannyi más lehetőség is elénk tárulkozik, olyan széleskörű programok, amelyek maradandó élményt nyújtanak, főleg egy kisgyermeknek. Ha nem szeretnénk egyedül elengedni őket, akkor menjünk velük: erre nyújt lehetőséget a Heted7 nyári napközis tábor 6-12 év közötti gyerekeknek.9516A port.hu napközi legyőzhető akadálypályát állít fel, óriás labirintussal és mászófallal teszi színesebbé a hétköznapokat 10-től 18 óráig.

Ha varázslat, nyelv és kézműveskedés, akkor irány Csillebérc vagy Hatvan. Előbbi a napközis otthon helyét, utóbbi pedig a bentlakásos táboroztatást helyezi előtérbe, mindezt az EuroHungaricum szervezésében.

A Battaring Gokart Iskola által kínált heti nyaralás különlegessége, hogy háziversenyen dől el, ki lesz a hét legjobbja. A résztvevők 9-15 óráig sajátíthatják el az autóversenyzés ezen formáját, mindezt 29000 Ft-ért. Akik szállást is kérnek, azoknak ez az összeg 59000 forintra rúg.

Egy napos örömet nyújt az egri vár július 22-ei programja, ahol íjászattal, csatacsillag dobálásával ismerkedhetnek meg az apróságok. Ehhez társul még, hogy vitézi próbát szerveznek nekik, este pedig fáklyás vezetéssel járhatják be a kazamatákat. Egyike a kihagyhatatlan kulturális programoknak.9517Ki vagy mi szoríthatná háttérbe a legózás iránti szenvedélyünket?! Ha kreatívok vagyunk, és efelé orientálódik gyermekünk is, irány Szentendre és a Liliput Játékország. 6 hétvégén át, 4 témában próbálhatják ki magukat a kis építőmesterek, ráadásul a legjobb alkotások egy perc ig sem maradnak jutalom nélkül.

A tengeri természetvédők sem maradnak szárazon. A Kék Bolygó Magyarország Horvátországban, Losinj szigetén szervez nyári táborokat, ahol a 9-14 éves ifjú kutatóink nyerhetnek betekintést a terepgyakorlatok és a tengeri élővilág rejtelmeibe.

Napközis egészségtábor a K&H színeiben

A K&H Medicina Egészségpénztár Napközis Egészségtáborában 3 kulcsfontosságú fogalom köré építenek a szervezők: egészség, játék és sport. A 3 és 10 év közötti gyerekeket Budapest melletti, erdőszéli környezetben szállásolnak el, miközben kézműves és sportfoglalkozásokon vesznek részt. Természetesen a játék sem marad el, már ha a sok-sok szórakoztató program mellett igényt tartanánk hiperaktív gyermekeink még erre is. Július 12-től 5 hétig várnak turnusonként minimum 30 főt, az online előzetes jelentkezés során pedig kiválaszthatjuk, melyik hét lenne a legoptimálisabb a család számára.

 

Forrás: