A méret a lényeg, ha a táskáról van szó?

Márka helyett a méret a lényeg, ha a táska alapján kell ítélkezni. Mit mond el rólad a kedvenc csomagod? Ha a táska beszélni tudna. És tud!

Gyakran hangoztatott nézet, hogy egy nőről a legtöbbet a táskájának tartalma árul el. Ebben biztos van némi igazság, de nem árt, ha tudjuk, hogy személyiségünk alapvető vonásairól már a táska formája és mérete is tájékoztatást ad. Fedezd fel, mit árulnak el rólad kedvenc kiegészítőid!

Természetesen minden nő tisztában van vele, hogy egy táska sosem elég, hiszen ez az egyik legmeghatározóbb kiegészítője a gyengébbik nemnek. Talán éppen ezért gyűjtögetjük olyan elszántan a csinos darabokat. A divat eleve befolyásolja, milyen táska iránt érzünk vonzalmat, de eközben a pszichológusok megfigyelései alapján elmondható, hogy az alapvető személyiségjegyek befolyásolják a nőket a táska vásárlása során.

taska1

Válltáska a határozottság jele

A határozott személyiség és a praktikusságot kedvelő nők választása többnyire a válltáskára esik. Számtalan változata garantálja, hogy minden szetthez talál megfelelőt, miközben mindegyik darabra jellemző, hogy praktikus viselet a rohanó hétköznapokban. A válltáskát viselők nem rettennek meg a munkától, sőt kifejezetten szeretnek keményen dolgozni, hogy megkapják, amire vágynak.

Oldaltáskával amerre a szél fúj

A „mindent bele” stílus kedvelői egyértelműen az oldaltáska mellett döntenek. Bármilyen eshetőségre felkészülhetnek, hiszen a trendi szatyrokra emlékeztető, ám rendkívül divatos darabok elég nagyok ahhoz, hogy a manikűrkészlettől az esernyőig elnyeljenek mindent. Hátulütője csupán annyi, hogy rekeszek nélkül hosszú percekbe telhet, míg a kívánt tárgyat elővarázsolják a táska mélyéről. Persze ez nem gond, mert viselőiket többnyire a szabad szellemük és nem a másodpercmutató rohanása vezérli. Inkább a szórakozást és a kalandot keresik.

taska1 A táskamánia vállalható?

Retiküllel kezelhetőek a nehéz helyzetek

Igazi magabiztosságot ad egy egyedi táska, amely formájával, színével és stílusával tökéletes egyensúlyt teremt cipelőjével. A nők számára, akik szívesen válogatnak a kistáskák világában, nem jelent problémát, hogy kézbe vegyék ügyeiket és mindig szemmel tartsanak valamit. Egy kézzel is kezelik a dolgokat, ami a szervezőkészségük remek kifejeződése.

Minimál dizájn

Egyszerűségben az erő. Ebben az esetben nem a forma, hanem a külső dominál. Jöhet minden stílus, de csak letisztult formában. Azok, akik ilyen típusú táskákat választanak, fontos, hogy mindig összhangban legyenek külsőleg és belsőleg egyaránt. Nem elégednek meg egy-két darabbal. A minőség mellett a mennyiség is meghatározó az életükben. Funkcionálisan szervezett életvitel, ami a kiszámíthatóságra és a stabilitásra épül.

Hivalkodó stílus

Engedd át magadat az érzelmeidnek! A kissé különc stílust kedvelő nők a kiegészítők területén sem hazudtolják meg önmagukat. Szeretik kifejezni belső világukat, így ha táskáról van szó, nem félnek a merészebb stílus felé fordulni és extravagáns darabot választani.

vid4u.init(480,360,’Yxu0FQQ9yi’,null,3);

Forrás:


Egy válasz