Így kerekítsd a feneket, ha férfi vagy!

Nem mindenki született tökéletes testtel, sőt. Természetesen nem adhatunk le 10 perc alatt 10 kilót vagy adhatunk rövid idő alatt pár centit a magasságunkhoz – ám az illúziókeltés azért még működhet…

Jól jönne néhány tanács? Nem megy az előnyös öltözködés? Jobb, ha beleássuk magunkat az öltözködési praktikákba, mielőtt az előnytelen öltözködés kellemetlen élményeket okoz nekünk. Nem olyan bonyolult – csak tudni kell, mit mivel érdemes viselni és mire kell fokozottan odafigyelni. Lássuk, mit tehetünk, hogy egy kis változtatással, körültekintéssel igazán férfias öltözködésünk legyen!

1. Magasítás

Ha magasítani szeretnénk egy kissé magunkat, egyenes vonalat képezve a válltól a lábujjig, egyszerű választás a szürke szín és árnyalatai – ha nem tetszik az egyszínű, akkor a függőleges csíkos ruházat is remek ötlet, például egy csíkos öltöny. A csíkok megnyújtják az alakot, sokkal jobban, mint bármilyen más minta.

2. Hosszítsunk cipővel

Elegáns hatás és trükkös nyújtás – a vaskos, szögletes orrú cipők nem bizonyulnak jó választásnak, sőt inkább bohócos megjelenésűvé tesznek; de egy mandula ívelésű, hosszúkás férfi cipő része az előnyös öltözködésnek.

3. Keskeny vállak szélesítése

Amennyiben nagyjából 100 ezer fekvőtámasznyira vagyunk a célunk – vagyis a széles váll – megvalósításától, a vállbetétes kabátok, zakók viselése kellemesen előnyös hatást tehet. Erősebb, határozottabb megjelenést biztosítanak.

nyakkendo_kat1

4. Lábak hosszabbítása

Fontos, hogy a nadrág hosszában ránézésre alig vagy egyáltalán ne legyen törés, ha ugyanis felesleges anyag gyűlik össze a boka körül, az olyan hatást kelt, mintha az édesapánk régi nadrágját örököltük volna. Szintén hosszíthatunk pár centivel, ha a zokni színe mindig harmonizál a nadrággal és nem lehet észrevenni a jelenlétét.

5. Hogy ne tűnjön annyira fehérnek a bőrünk, a föld színek

Így a barna árnyalatai, a homok szín vagy az olíva zöldek – a sápadt bőr ellen jó megoldásnak tűnnek, a vörös, a narancs, a rózsaszín viszont éppen a bőr pirosságát hozzák ki. Majdnem olyan a hatásuk, mintha kicsit már megkapott volna a nap. Az öltözet színével tehát bátran trükközhetünk!

6. Széles vállak kiemelése

Miközben egy strukturált kabát, zakó azt az illúziót kelti, hogy vállaink nagyobbak, mint valójában, egy szorosan illeszkedő pulóver kihangsúlyozza a szép vállakat, amelyekkel már rendelkezünk (de vigyázzunk, nehogy úgy nézzen ki, mintha szűk lenne ránk!) Ha az öltözködés során a törzsnek és a karoknak más színt adunk, ez szintén tömeget adhat a karnak.

7. Formázzuk a feneket

Ne rejtsük el kevésbé formás, lapos hátsó felünket egy lazán lógó nadrágba. Válasszunk egy karcsúbb vagy vékonyodó, keskenyedő fazont, amely formát ad neki. A füles zsebek előnyösebb külsőt adhatnak, kerekebbé varázsolják a feneket!

Fogadjuk meg a helyes öltözködési tippeket, és nyugodtan zsebeljük be az elismerő tekinteteket!

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.