Így készül a lehengerlő party smink!

Közelednek az ünnepek, a szilveszteri buli, ahol a szép sminknek különösen nagy szerepe van. Egyszerű tippekkel elragadóvá varázsolhatjuk magunkat.

Az ünnepi alkalmakkor minden nő szeret jól mutatni, ragyogni. Íme a party smink fortélyai!

Az év vége felé ráadásul megszaporodnak az alkalmak, számos helyre várhatnak bennünket, ahová elkéne egy szép party-smink. A fő attrakció pedig ugyebár a szilveszteri buli.

Szükségünk lehet egy kis útmutatásra, akár egészen újat szeretnénk, akár csupán kis változtatást akarunk véghezvinni sminkünkben. Válasszuk ki a legszebb árnyalatokat és a legjobb eszközöket a ragyogó sminkhez! Ha elsajátítunk néhány egyszerű trükköt, egész életünkben alkalmazhatjuk őket. Semmi sem szebb, mint az a smink, amely kihangsúlyozza a csábító pillantást és a csókolni vágyott ajkakat.

smink

 

A profi sminkesek tudják, hogyan változtassák át a hétköznapi külsőt hercegnőivé. Ismerjük meg a legjobbak trükkjeit és természetesen a legújabb smink trendeket is.

Természetes alapozás

A smink lényege, hogy kiemelje a szépséget, és ne változtassa meg teljesen a küllemünket. Kim Soane, a Bobbi Brown Make Up sminkmestere felhívja a figyelmet a természetes alapozásra. Sokan nem kedvelik az arcpirosítót, mert úgy érzik, rosszul viszik fel, és nevetségessé válnak. Soane azt tanácsolja: nem szúrhatjuk el a műveletet, ha a pirosítót a pofacsontokon és az arcon tartjuk.  Az orr és az áll körüli területet természetesen hagyjuk ki, így semmi akadálya nem lehet, hogy helyesen haladjunk tovább.

Emeljük ki ajkainkat anélkül, hogy élénk árnyalattal festenénk ki. Sok lány nem is szereti a nagyon élénket, és valljuk be, nem is illik minden árnyalatvilághoz. A trükk: tegyük hangsúlyossá az ajkakat szemceruzával a szájat körberajzoló ajakceruza helyett. Lisa Butler ezt ajánlja, hogy a finom vonalakat kissé határozottabban hangsúlyozzuk ezen a kényes arcrészen.

 

Hogyan rejtsük el a hosszabb orrot?

Nem vagyunk elégedettek orrunk formájával? Itt az ideje olyan smink-trükköt használni, mellyel optikailag kisebbé tehetjük azt. Használjunk egy sötétebb árnyalatú alapozót az orr hegyére, majd keverjük azt az arcra felvitt teljes alapozással.

A nők hajlamosak a szempillaspirált csak a szempillák végére felkenni. Jobban járunk azonban, ha a pillák „gyökereinél” kezdjük el őket befesteni a tökéletes hatásért.

A szemünk környéke egyformán legyen hangsúlyozott és színezett. Vigyünk fel a sminkből két réteget a kellő hatás érdekében – ha mi szeretnénk a party fénypontjai lenni.

A buli-időszakok általában megkövetelik a hangsúlyosabb tekinteteket, a „legforróbb” sminkeket. A drámai tekintet eléréséhez alkalmazzuk a merész szemfestést: vigyünk fel egy kis réteg alapozót a szemhéjakra, majd fessük fel a krémes alapszínt. Ezután, ha a hatás nem 100 százalékos, a tetejére egy kis réteg porral árnyékolás is jöhet. A lehengerlő party smink így lesz tökéletes!

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.