Rob Johnson bevallotta, sminkeli magát

Nem szégyelli Rob Johnson, hogy néha kölcsönkéri barátnője sminkkészletét, sőt úgy tűnik, nincs ezzel egyedül. Tíz férfiből egy bevallotta, hogy használja párja sminkjét.

Imádja a rögbit Mr. Johnson, azonban nem bánja, ha sáros lesz a pályán, mert bevallotta, 21 évesen minden nap használ hidratáló krémet. „Ez nem a nőiességről szól, több annál, inkább praktikus.” – közölte a férfi.

Rob három évvel ezelőtt költözött Új-Zélandra, és beismerte, a foltok eltüntetése miatt néha használ alapozót. „Én egy metroszexuális férfi vagyok. Ez nem a melegségről szól. Senki nem akar hatalmas pattanásokkal az arcán sétálni.” – mondta Rob.

6p3zhf4p

„Szemöldökcsipeszt a férfiak 39, hidratálókrémet pedig 37 százaléka használ.” – derül ki a The Daily Mailben megjelent brit felmérésből. Arra a kérdésre, hogy használják-e barátnőjük hidratáló krémét, a legtöbb timarui férfi igennel válaszolt. Azonban sok esetben partnereik nem tudnak róla.

Az arcpakolások, a borotvák, valamint a szőrtelenítő krémek is a legjobb 10 szépségápolási szer között vannak a férfiak szerint. De a hajvasaló, a barnító krém, a körömlakk és a szempillaspirál is népszerű.

Forrás: