Keresztes Ildikó és a „narancsos” hámlasztás

Keresztes Ildikó boldogabb és elégedettebb, mint valaha. Szépségtippek a legnépszerűbb mentortól!

Keresztes Ildikó, az X-Faktor egyetlen női mentora, több bókot kap, mint valaha. Ezt pedig elsősorban megújult külsejének, ragyogásának és pozitív kisugárzásának köszönheti. A jó gének és adottságok önmagukban azonban nem elegendőek, azokat meg is kell őrizni, így a vagány énekesnőnek is szüksége van néhány gyors és hatékony kozmetológiai kezelésre, hidratáló kozmetikumra, praktikára, hogy az adások és a koncertek során mindig legjobb formáját hozhassa.

„Úgy gondolom, hogy a jó formámat és külső adottságaimat elsősorban a jó géneknek köszönhetem. De természetesen én sem ülhetek ölbe tett kézzel, hiszen nagyon fontos, hogy odafigyeljek magamra a mindennapokban, hogy azt, amit kaptam a természettől, meg is tartsam. A lehetőségekhez mérten egészségesen eszem, kerülöm a nehéz, fűszeres ételeket. Azt szoktam mondani „diétás gyomrom” van! Imádom az olasz konyhát, a jó bort, rengeteg friss, nyers zöldséget és gyümölcsöt eszem és próbálok arra figyelni, hogy az időbeosztásomtól függően jól és jót tudjak enni”- árulta el a népszerű énekesnő, aki azt is hozzátette, az étkezés mellett legalább annyira fontos a pihentető alvás is. „Ez nemcsak a lélek, a test és a szépség számára fontos, hanem a hangszálaim jó formában tartásához is elengedhetetlen.”

„A jóga segíthetne csökkenteni a stresszt!”

Az egyetlen dolog, amitől nem tudom magam megkímélni, az a stressz. De ezt is próbálom különböző módon, mindenféle praktikákkal lecsökkenteni, például rendszeresen járok masszázsra, illetve mindig hagyok időt magamnak arra, hogy egyedül lehessek, nyugodtan rendszerezhessem a gondolataimat vagy relaxálhassak. Jó ideje tervezem már, csak sajnos még a szükséges időm nincs meg hozzá, hogy végre elmenjek jógázni. De remélem, ami késik, nem múlik”- sóhajtott fel Ildikó.

keresztesildiko

„Én tisztában vagyok azzal, hogy megosztó személyiség vagyok”

„A show bizniszhez hozzátartozik, természetes velejárója, hogy az emberek kíváncsiak rám, érdekli őket, hogy éppen mit viselek, vagy éppen miért nézek ki jól, avagy rosszul. Én ezt elfogadtam, hiszen ezt az utat választottam. Nincs olyan ember, aki mindenkinek megfelel, aki mindenkinek tetszik, illetve azok az emberek, akik erre törekednek, általában szürkék, hiszen nem váltanak ki erős érzelmet, reakciót a külvilágból. Én tisztában vagyok azzal, hogy megosztó személyiség vagyok, de nem is másoknak, hanem elsősorban magamnak akarok megfelelni, illetve azoknak, akik nekem fontosak, akik közel állnak hozzám, és akiknek adok a véleményére. Mostanában például sokan mondják, hogy jót tett nekem, hogy felszedtem pár kilót, illetve az új, rövidebb, vagányabb, rockosabb hajam miatt is sok dicséretet kapok.”

A hollywoodi kezelés, ami újjávarázsolja arcbőrömet fél óra alatt

Ildikó azonban tisztában van vele, hogy a jó gének mellett fontos, hogy időben felvegyük a harcot az idő múlásával. Ahogy telik az idő, egyre inkább oda kell figyelnünk magunkra, hogy a jó állapotot megőrizzük. Én ugyan nem szeretem a drasztikus megoldásokat, de nem ítélem el azokat, akik ezekben az eljárásokban hisznek. „A közelmúltban jártam egy bőrdiagnosztikai felmérésen, ahol a szakember, dr. Csernus Krisztina felvilágosított, hogy a széles körben elérhető szépségápolási készítmények jelentős része csak a bőrfelszínen fejti ki hatását, az alkotóelemek nem tudnak lehatolni azokba a mélyebb rétegekbe, ahol egyébként többek között az öregedésért felelős folyamatok is játszódnak. A doktornő nekem többek között az orvosi középmély hámlasztást javasolta. Ezt a különleges eljárást úgy kell elképzelni, mint egy smirglizést, amelynek hatására lehámlanak a felsőbb bőrrétegek és helyükön az új, hibátlan és feszes bőr válik láthatóvá, valamint segítségével a hatóanyagok oda tudnak jutni és ott tudnak felszívódni, ahol a hatást kell kifejteniük."

A kezelést végző szakember, dr. Csernus Krisztina bőrgyógyász és kozmetológus elárulta, Ildikónál csupán kisebb finomításokra volt szükség, ezért döntött többek között a hámlasztás mellett. „A feszesítésre, a kisebb szarkalábak eltüntetésére mindenkinek szüksége van. A sokat irigyelt hollywoodi ragyogás kulcsa pedig az Orange peel! Ezt azoknak ajánljuk, akik szeretnék megőrizni bőrük egészségét, akik a finom ráncokon, pigmentfoltokon és hegeken szeretnének javítani. Nincs olyan korosztály, akinek ne lenne szüksége peelingre, fiatalkori acnera és időskori napfénykárosodott bőrre egyaránt remek a hatása!”

Keresztes Ildikó bevált szépségtippjei
Ildikó azért választotta az orvosi középmély hámlasztást, mert egy folyamatos, erős hámlasztást nem tudott volna bevállalni az állandó élő adások miatt. „Ez egy tökéletes középút, melynek hatására láthatóan újjászületett a bőröm. Elhalványodtak, szinte eltűntek a pigmentfoltok és az apróbb ráncok, valamint érezhetően megerősítette bőröm tartószerkezetét, bársonyossá és egészségessé tette azt. Külön jó ebben az eljárásban, hogy tökéletesen be tudom illeszteni mindennapjaimba, hiszen egy kezelés csupán fél órát igényel” – árulta el az egyik legnépszerűbb mentor, aki szerint a rendszeres folyadékfogyasztásra is oda kell figyelni és arra, hogy nappal milyen krémeket használunk.Nem sminkelem magam, csupán fényvédő használatával és különböző vitaminos, hidratáló és regeneráló készítményekkel védem és építem arcbőrömet. Mivel az adások és interjúk alatt erős sminket viselek, így a mindennapokban próbálom óvni a bőrömet!”


Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.