Telt idomokkal is lehet hódítani

Demmer Erika évek óta Németországban él és hazánk szép lányainak hírét telt idomaival népszerűsíti. A magyar plus size modell ellentétben az idei Women of the Year díjra esélyes kolléganőivel, nem éhezik a sikerért: szerinte a férfiak jobban szeretik a nőies nőket.

A modell szakmáról mindenkinek elsőre a nádszálvékony, folyton koplaló, porcelánarcú szépségek jutnak eszébe. Pedig az igazán nőies alkat is teret kaphat a kamerák kereszttüzében. Demmer Erika plus size modellként dolgozik egy német ügynökségnél és akár Palvin Barbara vagy Srej Zsófi, a világot körbeutazva fotózásról fotózásra jár.

"Az ízlések különbözőek, de tapasztalatom szerint a férfiak nagy része mindig is inkább a nőies nőket szerette. Szerintem mi nők sokkal szigorúbbak vagyunk saját magunkhoz, mint kellene. Mulatságos, hogy a férfiak pont azokat a kisebb "hibákat" tartják rajtunk a legizgalmasabbnak, amiket talán a legszívesebben megváltoztatnánk magunkon" – árulta el Erika, aki Dél-Afrikától Amerikáig mindenhol dolgozott már.

DemmerErika_480

"A többi modellel ellentétben nálunk nincsen olyan standard méret, aminek meg kellene felelnünk. A legfontosabb kritérium, hogy magasak legyünk, arányos legyen a testalkatunk, szép és ápolt legyen a bőrünk, hajunk. Ezen kívül szerintem a legfontosabb a pozitív hozzáállás a munkához és a kitartás" – vallotta be a barna szépség.

"Plus size modellként természetesen nem éhezünk, vicces is lenne egy éhes molett modell. A produkciós cégek erre szerencsére mindig fel is készülnek, tudják, hogy egy szál sárgarépával nem lakunk jól" – tette hozzá Erika, aki boldog, hogy a Glamour Women of the Year jelölésével itthon is felhívhatja a figyelmet arra, nem csak a vékony, irigyelt méretekkel megáldott lányok lehetnek szépek.

Demmer Erikára és a kategória, valamint a Women of the Year jelöltjeire március 12-ig lehet voksolni a www.glamouronline.hu oldalon.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.