Soma hangokat hall

Spitzer Gyöngyi, alias Soma sosem rejtette véka alá a véleményét, ha férfi és nő kapcsolatáról volt szó.

Gésamama a Sztárportréban mesélt a házasságról illetve a különleges benső hangról:

"Egyetértek korunk egyik legnagyobb gyógyító-tanítójával Bert Hellingerrel, aki a Családállítást hozta létre. A párkapcsolat egy ponton túl, házasság nélkül, egymás sértegetése – ő így mondja. Ami azt jelenti, hogy ha együtt vagy a pároddal már 4-5-6-7, akárhány éve, és már megérett a pillanat, hogy az ember kimondja, Igen, Te vagy az én párom, de még mindig nem meri megtenni az ember, az egy kicsit arról szól, hogy: Jó vagy, de lehet, hogy jön még egy jobb."-meséli Soma, akinek nagyon fontos a férje és a családi biztonság.

"Amikor a gyerekeink 6, és 4,5 évesek voltak, akkor jött egy nagyon erős belső hangra egy késztetés, hogy megházasodjak."-nyilatkozza a művésznő.

Somáéknál a falu szélén van egy gyönyörű tiszta vizű bányató, és úszás közben döbbent rá egy belső hang segítségével,aki határozottan mondta: "Szeptember 20-án meg kell házasodni. Előtte irtóztam a ceremóniától, a rokonoktól, szövetségtől, karikagyűrűtől, az egésztől."-meséli döbbenten.

9sdhv437

Soma az elhatározás előtt 5 hónapot töltött testvérénél, teljesen egyedül. "Reggelente elvittük a gyerekeket óvodába, és amíg ők ott voltak – de volt, hogy a férjem ment értük -, napi 6-7-8, volt, hogy 10 órát egyedül ültem a bányató szélén. Lementem biciklivel, mindig arra, amerről a nap sütött, és a víz tetején fodrozódó fényt néztem 5 hónapon keresztül úgy, hogy ezt egybe kötöttem egy böjti időszakkal. Ettem, csak nem húst – no alkohol, no cigi, no kávé, no hús."

A Megasztár egykori zsűritagja 5 hónapon keresztül csak zöldségeken és gyümölcsökön élt. "Ott megtapasztaltam egy olyan csodát, amiből tulajdonképpen azóta is élek, hogy létezik egy ilyen belső hang, vagy Isteni önvaló, vagy intuíció – ami egyébként mindenkinek ki-kiszól önmagából, csak sokszor nem hallgatunk rá."

sztarportre35

Forrás: