Hogyan legyél szép szex közben?

A szorongás a testképed miatt, a szexuális vágy csökkenéséhez is vezethet!

Nem tetszik, amit a tükörben látsz? Aggódsz, hogy szeretkezés közben a kedvesed olyan pózokban fog látni, amelyekben nem tudod kidomborítani az előnyeidet? Íme, így legyél szexi neki is és magadnak is!

Ha szex közben szépnek akarod érezni magad, először is válassz egy olyan fehérneműt, amelyben jól érzed magad, és az alvódresszed ne egy hatalmas póló és egy férfi boxer legyen! Ha nem akarsz melltartó-tanga összeállításban flangálni a lakásban, válassz egy csipkés francia bugyit, és egy alig passzos topot!

Ebben kényelmesen aludhatsz, és a párodnak is tetszeni fog! Ha ebben nem vagy biztos, kérdezd meg őt, mi lenne a kedvére való, vagy menjetek el együtt vásárolni! Ha magabiztos vagy, és a jól érzed magad a bőrödben, az együttlétet is jobban élvezitek majd mind a ketten!

A lovagló pózban is szép lehetsz!

Ebben a pózban sokan aggódnak amiatt, hogy hasukat és mellüket teljes egészében látja a férfi. Egy szép, formás mell és a lapos has alapkövetelmény ehhez a pózhoz. Vagy mégsem? Ha aggódsz a pocakod miatt, ne hajolj annyira előre!

Kapaszkodj inkább a kedvesed lábában, kezedet hátra támasztva, így a hasad megfeszül! Zavar, hogy kicsi a melled? Ekkor pedig épp ellenkezőleg, előre kell hajolnod, így a gravitáció miatt a szövetek előre ugranak, és kebleid is nagyobbnak fognak tűnni, vagy hagyd magadon a melltartódat, ami nem túl push-upos!

Ebben szép formájú lesz a melled, és egyes férfiak izgatónak is találják, ha fennmarad egy-egy ruhadarab, ráadásul a lovagló pózban a férfiak szeretik nézni a nő arcát. Ha egyfolytában az jár a fejedben, hogy hogyan nézel ki, ezt a párod is észreveszi majd!

shutterstock_71069593

Mellprobléma misszionárius pózban

Kis mellűeknek és nagymellűeknek is azt ajánljuk, hogy ha nagyon zavarja őket adottságuk, hagyják magukon a melltartót! A férfi előbb-utóbb úgyis ki szeretné majd őt szabadítani a fehérneműből. Ilyenkor egyértelmű, hogy a férfi anélkül sokkal izgatóbbnak tartja a nőt. Hagyd, hadd csinálja, és csak élvezd a pillanatot!

Kutyapózt ne, a fenekem miatt!

Ha eddig azért utasítottad vissza a kutyapózt, mert aggódtál, hogy kedvesed nem lesz oda a hátsódért, akkor most ki kell ábrándítsunk, mert kutyapózban a feneked kerekebbnek, és formásabbnak tűnik, ha a hasad lefelé néz, a feneked pedig kicsit felfelé. Ez egyszerű gravitáció, tehát le a bugyival, vagy válassz egy számodra is szexi bugyit, és le se vedd!

Egy félrehúzott tanga is nagyon izgató lehet a férfiak, és persze a te számodra is. Sőt, akár a szoknyát is magadon hagyhatod, ha alig van időtök a vendégek érkezéséig. Szexi, na és ápol és eltakar.

Tetszel neki?

Fontos, hogy elhidd, tetszel a párodnak! Ha nagyon nem vagy elégedett a testeddel, kezdj el sportolni, változtass az étkezéseden, a szexet azonban élvezd! Ha a párod szeretne veled szeretkezni, akkor az azt jelenti, hogy kívánatosnak tart, tehát tetszel neki.

A férfiak nem akadnak fenn egy kis pocakon vagy narancsbőrön. Ez általában minket, nőket sokkal jobban zavar. Ne feledd, csak kevés emlősnek adatott meg, hogy élvezetből szexeljen, élj a lehetőséggel, és ne hagyd, hogy az általad elképzelt testképed ebben megakadályozzon!

Forrás: