5 növény a bepisilés ellen

Sokak számára problémát okoz a húgyhólyag túlműködése, amely stresszeli a mindennapi életüket

Számos megoldás létezik erre a problémára, amivel megkönnyíthetjük életünket, s nem kell ingerülten, kétségbe esve mosdóba rohangálni. Az életmód beavatkozások, a hólyagátképzés, a speciális medencére koncentráló tornagyakorlatok, az orvosok által felírt gyógyszeres kezelés mind-mind enyhíthetik, vagy akár részlegesen meg is szüntethetik a problémát.

Legtöbbször azonban ezek a kezelések sem oldják meg a régóta fennálló húgyúti problémákat. Kevesen hisznek az alternatív, homeopátiás gyógyításban, sokan csalásnak tartják, vagy egyszerű marketingfogásnak. Meglepődnénk, hogy a z altervatív gyógymódok, milyen hatásosan orvosolják a problémákat, mindezt mellékhatások és káros vegyszerek nélkül. Egy urulógus, vagy természetgyógyász segítségét kérve megtalálhatjuk a megfelelő gyógynövényt.

Íme néhány gyógynövény mely a szakértők szerint a leggyakrabban használt, leghatékonyabb orvosság.

Gosha-jinki-gan

Ez az orvosság több gyógynövény kombinációjából jött létre. Japán tanulmányok szerint a gosha-jinki- gan készítmény javítja a gyakori vizelési ingert, csökkenti az éjjeli vizelés gyakoriságát így javítva az életminőséget mind férfiak mind nők életében. Az idegrendszerre gyakorolt hatása alapján csökkenti a hólyag összehúzódások számát és növeli a hólyag kapacitását.

Goshajinkigan

Ragadós galaj

A belőle készült orvosság szintén nagyon kiváló húgyproblémákra. Vizelethajtó hatása mellett bevonatot képez a húgyhólyag falán, ezzel védve a vizelésingerektől.

Kukoricahaj

A kukoricahaj felhazsnálása már az Inkák idejére is visszavezethető. Enyhítő hatással bír a húgyvezetékekre.

Lófarok (mezei zsúrló)

A lófarok a páfrányok családjába tartozik, melyek már 400 évvel ezelőtt is ismertek voltak a gyógyászatban. Vizelethajtó, gyulladáscsökkentő hatása révén tökéletes a húgyúti fertőzésekre, gyulladásokra, inkontinenciára és veseproblémákra (például vesekő). Mindemellett antioxidánsokat is tartalmaz.

biloba3 Tudj meg többet a gyógynövényekről!

Amerikai törpepálma

Több tanulmány is kimutatta az amerikai törpepálma jótékony hatását, mely a prosztata megnagyobbodás okozta húgyúti problémák kezelésére a legkiválóbb. Csökkenti a tesztoszteron szintet, mely a prosztata megnagyobbodásáért felelős.

Érdemes tehát kipróbálni a természet adta lehetőségeket, arra azonban figyeljünk oda, hogy mindig megbízható forrásból szerezzük be vagy vásároljuk meg a terméket, ugyan is több ezer forintért akár át is verhetnek minket!

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.