Éhségérzet nélküli fogyókúra

Fogyókúrázni gyötrelmes. A korgó gyomor az egyik legnagyobb ellensége a karcsúsodni vágyóknak. Mit tehetünk ellene?

Miért fontos foglalkoznunk az elhízással?

A lakosság közel 60%-a túlsúlyos vagy elhízott, és ez a szám folyamatos növekedést mutat. Ez nem csupán esztétikai probléma, hanem fokozott egészségügyi kockázatot jelent. Megterheli a keringési rendszert, az ízületeket, összefüggésbe hozható bizonyos daganatos megbetegedéssel, és a szintén ijesztő mértékben terjedő II. típusú cukorbetegséggel.

Milyen módon érdemes hozzákezdeni a fogyókúrához?

El kell fogadnunk, hogy azért hízunk, mert több energiát viszünk be, mint amit a szervezetünk felhasznál. Ha hosszú távon célt akarunk elérni, 3 pillérre kell támaszkodni.

1. Diéta (nem a drasztikus fogyókúrák, mert ezek “jó “esetben “csak” jojó-effektushoz vezetnek, több lesz a súly, mint ahonnan indultuk, de szakember segítsége nélkül még egészségkárosodást is okozhatnak).155992. Életmódváltás (mikor eszünk, hogyan, mit vásárolunk, folyadékfogyasztás stb. ).

3. Mozgás szerepe. Nagyon fontos a reális célok kitűzése, a tervezés és a kitartás.

Sokat segít a támogató háttér (család, barátok, csoport) és fontos örülni a részeredményeknek is.

Mivel tudnak az emberek a legnehezebben megküzdeni?

Amikor elkezdünk kevesebbet enni, mint amit megszoktunk, nagyon sokszor okoz gondot az állandó éhségérzet és a nassolási kényszer.

Ezen hogyan lehet segíteni?

Segítséget nyújthat olyan készítmény, ami csökkenti az éhségérzetet, így egyszerűbb átállni egy egészségesebb táplálkozási formára. Célravezetőbb olyan készítményt használni, amely a ?jóllakottság központra? hat. Ha kalóriaszegény étvágycsökkentővel töltjük ki a gyomrot, akkor így a gyomor mérete nem csökken, és amint abbahagyjuk a használatát, újra ugyanannyi ételt fog követelni, mint  azelőtt.15371Van ilyen készítmény?

Újdonság a száj nyálkahártyáján keresztül felszívódó Hoodia kivonat, amely segítséget nyújthat a főétkezések alkalmával bevitt táplálék csökkentésében, illetve az étkezések között ránk törő nassolási vágy legyőzésében. A Hoodia egy Afrikában őshonos pozsgás növény, és a szan busmanok kezdték használni többnapos vadászataik során, étvágycsökkentő hatása miatt. A Hoodia szárát rágcsálva győzték le az éhségérzetüket, amire főként a vad elejtése után volt szükség, hiszen a rituálé szerint csak a lakhelyükre visszaérve, a törzs többi tagjával együtt fogyaszthatták el a zsákmányt.

Hogyan hat ez a készítmény?

Bár egy holland antropológus már 1937-ben felfigyelt a növény hatására, tudományos tanulmányozására a 60-as években került sor. Sikerült izolálni egy P57 névre keresztelt molekulát, melynek a glükózhoz hasonló hatása van az agysejtekre. Tulajdonképpen ?becsapja? az agyat, azt a jelzést küldi, hogy elég energiát vittünk be, így csökken az étvágy, és megszűnik az éhségérzet. Közel 40 Hoodia faj létezik, de csak a Hoodia Gordonnii-nak van étvágycsökkentő hatása.10227Milyen mellékhatása van?

Nincs ismert mellékhatása és az is nagyon fontos, hogy anélkül fejti ki hatását, hogy feszültséget okozna. Jóllakottság érzetét kelti, energiával tölt el, még ha hosszabb ideje nem ettünk is. Az utóbbi években számos klinikai teszt bizonyította hatékonyságát.

Mindenkinél ugyanúgy hat?

A Hoodia hatása minden felhasználónál egyedi. Míg egyesek már a használat első napjától érzik étvágycsökkentő hatását, másoknak több napra van szükségük ahhoz, hogy elnyomja az éhségérzetüket. A hatóanyag a száj nyálkahártyáján keresztül gyorsan felszívódik a szervezetbe és nem terheli az emésztőrendszert. Ezáltal a termék használata praktikus, egyszerű és hatása gyorsabb. A Hoodia Gordonii kivonat kiválóan alkalmas arra, hogy hatékonyan támogassa a fogyókúránk 3 pillérét. Ha használatát nagyobb mennyiségű víz és egészséges ételek elfogyasztásával, valamint megfelelő mozgással kombináljuk, még hamarabb elérhetjük a kívánt testsúlyt és formát. Sokkal kímélőbb, mint a drasztikus fogyókúrák és a koplalás, amelyek lelki problémákat és nem kívánt ?jojó?effektust okozhatnak.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.