Melyik a jó implantátum?

Sok nő vágyik nagy és feszes keblekre, hogy szexuális vonzerejét növelhesse. A megfelelő formájú és méretű implantátum kiválasztása azonban nem is olyan egyszerű  feladat, mivel egyre szélesebb a választék.

A mellnagyobbító műtéteknél az optimális implantátum kiválasztása kulcsfontosságú lépés a megfelelő eredmény eléréséhez. Ebben a kérdésben a plasztikai sebész nyújt segítséget. Javaslatát a páciens igényeinek és alkati sajátosságainak figyelembe vételével teszi meg. A megfelelő tájékoztatást követően, a sebész és a páciens közösen döntik el, hogy melyik implantátum kerüljön beültetésre.

Az implantátum formája

Az egyik döntés a beültetett implantátum formájára vonatkozik. Kétféle implantátum választható: anatómiai, azaz csepp formájú, illetve kerek, más néven alma formájú. A csepp formájút egyesek természetesebbnek tartják, mások szerint a kerek az igazi.

Manapság a természetes forma a trend, de ebben a kérdésben maximálisan a páciens ízlése a mérvadó. Általánosságban elmondható, hogy az alma alakú implantátum inkább kisebb mellű hölgyek számára ajánlott, a csepp, azaz anatómiai alakú implantátum kissé megereszkedett, vagy nagyobb mellű hölgyeknek javasolt.

mell31

Az implantátum mérete

Az implantátum optimális méretének kiválasztását nagyon személyes, és egyénre szabott méréssel, valamint próbával lehet legjobban meghatározni. Az implantátumok különböző nagyságban léteznek 700 köbcentiig, illetve felette, egyedi megrendelés alapján.

Leggyakrabban a 300-400cc nagyságút használjuk. A páciensek többnyire a testméret és mell átmérőhöz arányos implantátumot választanak, és az implantátum gyártók is ennek megfelelően tervezik az implantátumokat. Az implantátumok térfogatának növekedésével nő az átmérőjük és a magasságuk (elemelkedésük a mellkasfaltól).

Kistermetű páciensnek, akinek keskenyebb a mellátmérője és a mellkas szélessége, kisebb implantátumot célszerű választani, amíg a nagyobb testmérettel, mell átmérővel és szélesebb mellkassal rendelkező nőknek a nagyobb méretűt. Ennél a beavatkozásnál nagyon fontos a megfelelő szakmai gyakorlat, hogy az orvos a legoptimálisabb formájú, és méretű implantátum kiválasztásában, maximális segítséget tudjon nyújtani a pácienseinek.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.